fbpx

Személyre szabott meditáció

  • Meditálnál, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
  • Úgy érzed, a hagyományos meditációkkal nem érted el a kívánt változást?
  • Van egy megoldásra váró problémád, de nehezedre esik kivonni magad az élet forgatagából?
  • Jó lenne, ha egy személyes és egyedi vezetett meditáció segítene ráhangolódni, fókuszálni a megoldásra?

Az utóbbi években konzultációimba beépítettem azt a nagyszerű lehetőséget, amit a személyre szabott vezetett meditáció jelent. Az ügyfeleim fejlődését felgyorsítja és elősegíti, hogy nem egy általánosan, mindenki számára alkalmazható vezetett meditációt végeznek, hanem a konkrét problémájuknak, beállítottságuknak megfelelő személyes hanganyagot hallgathatnak nap, mint nap. 

Ez a meditáció nagyon különleges, mivel ez a te megoldandó feladatodra készül. Ahogy nincs két egyforma ember úgy nincs két egyforma meditáció sem. Kizárólag a Te személyes problémáid megoldásával, a Te kibillent egyensúlyod visszaállításával foglalkozik. Ettől teljesen más, mint egy általános meditáció, és ezért ilyen hatékony!

Ez a meditációk közösen veled készül (egy előre egyeztetett időpontban Messengeren, Skype vagy Viberen megbeszéljük a problémádat).

A meditációt nagy figyelemmel és gondossággal készítem, minden részletét alaposan és nagy szeretettel dolgozom ki.

Ha szeretnél egy személyes meditációt, szeretettel várlak!

Csak egy példány készül belőle, Neked.

Ha úgy érzed jelentősen előre lendítené a fejlődésedet, problémáid megoldását, ha esténként a saját személyes meditációdat hallgathatnád, akkor mostantól megteheted ezt. A személyes meditáció csak számodra készül, teljesen egyedi, beépítve mindazt, amire neked személyesen szükséged van.

A Te helyzeted, körülményeid figyelembevételével készítem el Neked az egyéni meditációdat.

A meditációd készítésének menete:

Ahhoz, hogy teljesen rád tudjam szabni a személyes meditáció hanganyagát, egy 30 perces Messenger, Skype egyeztetés során megbeszéljük a problémádat, és az elkészítés részleteit.

A szolgáltatást, kizárólag a Messenger, Skype, Viber egyeztetést követően kell kifizetned. A beérkezést követően elektronikus számlát küldök a megadott e-mail címre, ami az átutaláshoz szükséges információkat tartalmazza.

Miután megérkezett az átutalás, 10 napon belül elkészítem a meditációt, amit mp3 formátumban letölthetővé teszek, igényednek megfelelően.

A meditáció lesz a Te legjobb barátod, segítőd, támaszod a megoldandó feladatodban.

A 20-25 perces meditáció ára 30.000 Ft. Igény esetén kézzel készített TIBETI hangtálak jótékony rezgésével is ki tudom egészíteni a személyedre szabott meditációt. További információt találsz a hangtálterápiáról itt!

A meditáció megrendelhető a egyboldogabbelet@gmail.com

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, azt felteheted írásban, vagy telefonon, az alábbi elérhetőségeken:

Email: egyboldogabbelet@gmail.com

Telefon: +36-30-8684918

    

 VÉLEMÉNY

“A személyre szabott meditáció nagyon jó volt számomra, valamint Kriszti hangja is nagyon megnyugtató. Jobb kedvű lettem, vidámabb és ezt a családtagjaim is észrevették! Úgy érzem, hogy sokat segített nekem a mindennapi életem jobbá tételében! Kincset erő ez a segítség. Köszönöm neked!”  K-né Mária (49

error: Védett tartalom!