fbpx

Reiki

Röviden a reikiről: a reiki egy egyszerű kézgyógyító technika, amely egyensúlyt teremt a szervezetben.

Szervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás és a gyógyulás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség.

A reiki kezelés az energetikai blokkok feloldásával, a szervezet öngyógyító képességét támogatja. 

Vitalizál, energiával tölt fel, erősíti az immunrendszert. Sőt harmonizál, kiegyensúlyoz, megszünteti a zavaró gondolatokat, önmagad lényegéhez térsz vissza a Reiki kezelés segítségével

Biztonságosan együtt alkalmazható az orvosi kezelésekkel és más terápiák kiegészítéseként is. 

Valóban hatékony a kézrátételes gyógyítás?

2002-ben végeztek egy nagyszabású kísérletet ötven depressziós és stresszes alany részvételével. Véletlenszerűen osztották be őket három csoportba: az elsőben a kéz érintésével végzett Reiki, a másodikban a kéz közelítésével végzett Reiki, a harmadikban pedig úgynevezett Reiki placebó kezelést kaptak, utóbbi azt jelenti, hogy úgy csinált a terapeuta, mintha gyógyítana, de valójában semmit nem tett. Egyik páciens sem tudta, melyik kezelést kapja, csak annyit, hogy energiával gyógyítják őket.

A kezelés előtt, majd hat héttel utána, végül egy évvel később végeztek teljes kivizsgálást a pácienseken. A valóban kezelt csoportok eredményei jelentős javulást mutattak a placebó csoporthoz képest a stressz és a depresszió tekintetében, és ez a javulás egy évvel később is mérhető volt.

Hatásai:

✅ Kiegyensúlyozottabb életvitel, nyugalom.

✅ Könnyebben bírod a napi stresszt.

✅ Jobban boldogulsz az előtted álló feladatokkal.

✅ A test öngyógyító folyamatainak beindulása.

✅ Fájdalmak csökkenése, illetve megszűnése

✅ Támogatja minden más terápia hatását, azt felerősíti.

✅ Ellazít, feltölt energiával.

✅ Minden szinten hat, testi – lelki szinten is.

✅ Oldja a testben lévő energiablokkokat.

✅ Oldódnak tudatalatti negatív programok, minták.

✅ Plusz energiát kapsz a mindennapokhoz.

A Reiki kezelés, a csakrák harmonizálása, az energetikai rendszered kiegyensúlyozása nagyban hozzájárul a gyógyuláshoz, illetve az általános jólléthez, a minőségi élethez. Ahogyan a fizikai testünket ápoljuk nap mint nap, az energiarendszerünkkel is ugyanezt kellene tennünk.

A kezelések után az egyes tünetek javulhatnak, a gyógyulás folyamata támogatást kap. A Reiki nem helyettesíti az orvosi ellátást, de nagyban támogatni tudja a szervezet egyensúlyát, a gyógyulást. Megelőzésképpen is fontos szerepe van, és sok esetben 1-2 alkalom után a problémákban jelentős javulás áll be.

 

Kell-e hinni a reiki kezelésben?

Nem szükséges. Hittől függetlenül bárki megtapasztalhatja annak pozitív hatását. Bár nem mindenki érzékeli egyformán az energiát, a reiki kezelés vitalizáló, ellazító hatása, de hogy javul a közérzet kézzelfoghatóan tapasztalható jelenség.

Hogyan történik a reiki kezelés?

A kezelés egy békés és pihentető környezetben zajlik. Esszenciális olajokat és pihentető zenét használok.

A kezelés felöltözve, utcai ruhában történik. Általában egy rövid beszélgetéssel kezdünk, melyben elmondod mire szeretnéd a reiki.

Maga a kezelés történhet masszázságyon fekve, de akár széken ülve is. A fő szempont, hogy neked mi a jó, illetve a kezelt probléma specifikussága. (pl. van, aki nem tud feküdni hason/háton).

A kezelés alatt én a test felett helyezem a kezem és egyáltalán nem érintem a testet.

Nincs szükség mentális erőfeszítésre, sőt előkészületekre sem. A kezelés alatt csak behunyt szemmel kényelmesen lazulj el, miközben fogadod az energia kezelést, mely egy mély ellazult állapotba fog eljuttatni.

A reiki kezelés során nagy szerephez jut a finom érzékelés és az intuíció, mely során a terapeuta képes érzékelni az energetikai blokkokat és a felgyülemlett toxinokat és azokat célzottan feloldani. Először a fej, majd a test elülső később a hátsó része kerül energetizálásra, lefedve az egész testet. Célzott területekre és problémákra is adható kezelés.

A teljes kezelés 60 percig tart, melyet követően érdemes több tiszta vizet fogyasztani a nap folyamán támogatva, hogy a méreganyagok kiürüljenek a testből.

Igény szerint megbeszéljük a tapasztalataid, kérdéseid a kezeléssel kapcsolatban.

Mit érzékelhetsz a reiki kezelés során?

Sokan különféleképpen érzékelik az energiát. A kezelt területén érzett forróság, nagyon kellemes ellazult állapot, amiről a legtöbb ember beszámol.

A belső egyensúlyt tapasztalva, frissnek, feltöltődve érzed majd magad.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Reiki kezelés ár és helyszín

  • 👉 Győr, Pinkóca u. 10/c, ingyenes parkolással. Ár: 25.000 Ft/ 60 perc 

Elérhetőségeim:

Csáki Krisztina

error: Védett tartalom!