fbpx

Ha Anya vagy, akkor Te is érzed, hogy rengeteg szerepben kell helyt állnod: anya, feleség, dolgozó nő, barát és még sorolhatnám.

Mindezek mellett biztosan szeretnéd, hogy Te és a családod mindennapjai is kiegyensúlyozottak, békések legyenek. 

👗✨👠 Vágysz arra, hogy Te is boldog Anya és boldog Nő legyél.  

Coachként és anyaként hiszek abban, hogy az első helyen Neked kell állnod! Ahogy a repülőn a oxigénmaszkot is önmagadnak kell elsőnek feltenned és ezt követően a gyermekedre, így a mindennapi életben is neked kell az első helyen lenned. 

Ha te nem vagy egyensúlyban, azt megérzi a gyermeked és a párod is.

Foglalj időpontot egy ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra

Személyedre szabott önmegvalósító akció tervet kapsz, hogy Te is kiegyensúlyozott, Boldog Anya, Boldog Nő legyél!

Az elmúlt években több mint 150 emberrel kb. 800 órát dolgoztam együtt valamilyen formában. Azzal, hogy ennyire szorosan dolgoztam együtt az ügyfelekkel, egyedülálló tapasztalatra tettem szert.

Több előadást tartottam különböző témákban, mint stresszkezelés, párkapcsolat javítása, önbizalom és önismeret erősítése, nőiesség témában: Istennő workshop és Teljesedj ki Nőként, hozd ki magadból és az életedből a legtöbbet!

Úgy döntöttem, hogy a szaktudásomat ezután lézerpontosan egy területre fókuszálom, az Anyákra, hogy az eddigieknél is látványosabb eredményeket érjek el az ügyfeleimmel.

Holisztikus szemlélettel, átfogó módon támogatom ezután az Anyákat abban, hogy megteremtsék azt a lelki erőt, ami segít kijönni a boldogtalan anyai szerepből, magabiztos önértékeléssel, határhúzással, képviselni tudják saját magukat az életük területein és mellette jobban megéljék a nőiességüket és ezt a párjuk

Miért pont az Anyákat támogatom? 

Az elmúlt években a hozzám érkező legtöbb ügyfél Anya volt, aki szinte ugyanazokkal a behatárolt problémákkal küzdött.  

Ha egy édesanyával beszélgetek, már félmondatokból megértem a kihívásait, elakadásait. Ismerem, hogy milyen nehéz lelkifurdalás nélkül egyszerre Anyának is lenni és helytállni a munka világában.

Tudom milyen buktatók vannak ezen az úton: kishitűség, bizonytalanság, szorongás, rossz időbeosztás, stressz, önszabotáló hiedelmek, megfelelési kényszer, állandó készenlét, kimerültség. Tudom milyen az, amikor az Anyák nem tudják megélni a nőiességüket. 

Továbbá azt is tudom, hogy az Anyák mennyire túlterheltek ahhoz, hogy egyedül megtalálják a kiutat ebből a helyzetből. 

Foglalj időpontot egy ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra

Személyedre szabott önmegvalósító akció tervet kapsz, hogy Te is kiegyensúlyozott, Boldog Anya, Boldog Nő legyél!

Ezt én is megtapasztaltam mivel:

🌸  Anya vagyok, van egy 26 éves fiam

🌸  feleség is vagyok, 30 éve boldog házasságban élek

🌸  vállalkozó is vagyok

 Végig mentem én is ezen az úton, kismillió hasonló problémával kellett nekem is megküzdenem az életem minden területén. Ahhoz, hogy boldog Anya és boldog Nő legyek, megtanultam és kipróbáltam számos technikát, rengeteget tapasztaltam és ezután kidolgoztam és a mindennapokban használok és oktatok egy egyedi módszertant. 

Egy rendkívüli lehetőségre nyitok most ajtót neked.

Ahhoz a módszertanhoz kapsz hozzáférést, ami engem is hozzásegített ahhoz, hogy egyszerre legyek boldog Anya és boldog nő.

Ráadásul strukturáltan, rád szabva.

VISSZAJELZÉS

„Nem tudom pontosan megfogalmazni, mennyire megnyugtató és erősítő érzés az, amikor egy nehéz helyzetben szeretetteljesen, előítéletek nélkül megfogod a kezem, átlendítesz a komor gondolatokon és visszavezetsz saját magamhoz. Ahhoz az énemhez, amit a múltbéli események, emberek, körülmények, gondolatok elzártak, bezártak… 

 

Amikor nem látok kiútat, amikor feladnám, amikor fáj, amikor megbetegít, akkor Te, gondoskodó, tiszta odafigyeléssel hallgatsz, meghallgatsz engem és közben úgy segítesz, hogy hagyod, magam döntsem el mi a legjobb számomra. Ez a legszeretetteljesebb dolog amit egyik ember a másiknak adhat! Hálásan köszönöm! „❣️Uszkai Beáta
✍️   További visszajelzéseket itt találsz!  

Mit érdemes tudni erről a konzultációról? 

 

 ✅  Egy 45 perces teljesen ingyenes telefonos konzultáció

 ✅  Ez csak rólad szól, a te kihívásaidról, céljaidról

 ✅  Átbeszéljük a problémáidat, céljaidat és személyre szabott programot alakítunk ki.

 ✅  Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt  dolgozunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét. De nem dolgozom együtt mindenkivel.

 ✅  A konzultáció jelentkezéshez kötött.

 ✅  Kérlek foglaj egy időpontot magadnak és kérlek válaszold meg a kérdéseket is.

 ✅  Az időpontfoglalás utáni emailen küldök pár kérdést a témáddal kapcsolatosan, hogy teljes képet kapjak rólad.  

 ✅  Az időpont jóváhagyásáról emailben értesíteni foglak.

Csatlakozz a „A Boldog Anya, Boldog Nő” ingyenes Facebook™ csoporthoz!

error: Védett tartalom!