fbpx

Harmónia csomag

Amikor két nő, egy coach és egy profi fotós összeáll, hogy téged támogasson, hogy ragyogj

Két szakember támogat abban, hogy felfedezd, hogy mit jelent számodra a kiteljesedés, a boldogság, a ragyogás.

Harmónia csomag

Amikor két nő, egy coach és egy profi fotós összeáll, hogy téged támogasson, hogy ragyogj

Két szakember támogat abban, hogy felfedezd, hogy mit jelent számodra a kiteljesedés, a boldogság, a ragyogás.

Ismerj meg minket!

Csáki Krisztina vagyok, life coach és ÉFT tanácsadó

Első végzettségem: okleveles közgazdász.

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

2011-ben megtanultam az ÉFT-t (érzelmi felszabadítás technika), később Life Coachingot, reikit, valamint Access Barst is. Egy éven keresztül betekintést nyertem a természetgyógyászatba is.

Küldetésemnek érzem, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy minél több BOLDOG ember legyen a földön.

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet. Sajnos ezt nem tanítják az iskolában.

Coachként azt vallom, hogy az életünk rendben tartása, lelkünk és mentális egészségünk ápolása, karbantartása ugyanolyan fontos, mint a testünké́. Ha egyben vagyunk, akkor érezzük igazán jól magunkat bőrünkben. Ilyenkor kisugárzásunk lehengerlő, ragyogunk, mert boldogok vagyunk, ilyenkor szeretnek velünk lenni mások es fürdőzni az energiánkban.

Célom, hogy Téged is hozzásegítselek ehhez a kiegyensúlyozott, harmonikus állapothoz.

Kirschner Anna vagyok, divat és portré fotós

A fények és a természetes, valódi szépség szerelmeseként 12 éve foglalkozom fotózással, jelenleg Győrben van stúdióm. Imádok utazni és új látásmódokat felfedezni, ezért volt szerencsém olyan nagyvárosokban is a munkámnak élni, mint München, Bristol, Dallas, vagy akár London. Kitörölhetetlen hatással volt rám a nyüzsgő angol metropolisz, csodás élmény volt itt megalapítani a fotóstúdiómat, különböző divattervezőkkel és modellekkel együtt dolgozni, életre szóló tapasztalatokat szerezni.

Nagy örömmel tölt el, hogy képeim és divatportréim rendszeresen jelentek meg olyan neves magazinokban, mint a Marie Claire, a Vogue Italy, a Huffington Post, vagy a Nők Lapja.

Pályafutásom alatt több, mint 2000 hölgyet örökítettem már meg. Amire az évek alatt felfigyeltem, azt mára tudatosan használom: a fotózás nálunk Nőknél több, mint egy szimpla esemény – terápia, feltöltődés, kikapcsolódás.

Ez a felfedezés irányított abban, hogy 2008-ban itthon is megalapítsam a Kirschner Studios-t, az első átváltoztató stúdiót az országban, ahol minden, de minden rólunk, Nőkről szól. Nem kisebb cél vezérelt az évek alatt, mint hogy megmutassam nőtársaimnak mennyire vonzóak tudnak lenni a harmincadik év és az S-es méret felett is.

Divat és portré fotósként szeretném, ha a kamerába mosolyogva minél több Hölgy elhinné, hogy ő is szép, ezért alapítottam meg a Kirschner Studios-t, ahol profi női csapattal varázsolunk Titeket ellenállhatatlanná és önbizalommal telivé, hogy aztán a csodás eredményt profi fotókkal koronázzuk meg.

Hogyan született meg
a Harmónia csomag ötlete?

Annának a munkáit amióta megláttam csodáltam. Lenyűgöz ahogy a fotókon látható nő a fotózás végére kivirul, teljesen átalakul, boldogabb lesz. Tiszta varázslás.

A szem a lélek tükre szokták mondani, és ahogy nézem a fotókon a szebbnél szebb hölgyeket a szemük is mosolyog, boldogok.

Ez a boldogság meddig tart?

A közös csomagunkban, én abban leszek a segítségedre, hogy ez a boldogság megmaradjon a fotózás utáni időszakban is. Ezt nem tanítják az iskolában, de hidd el ez is tanulható.

Tartós változás úgy tudsz elérni a nőieségedben, a kisugárzásodban, ha azt belső munkával is megtámogatod.

“A boldogság a legszebb smink!”
Drew Barrymore

A harmónia csomag NEKED való ha:

=

elégedetlen vagy amikor tükörbe nézel, nem érzed jól magad a bőrödben

=

tudni akarod a titkot, hogyan érezd jól magad a mindennapokban

=

nincs időd semmire, össze vagy zavarodva, nem tudod merre tart az életed és keresed a megoldást

=

szeretnél több önbecsülést, önbizalmat, önértékelést

=

úgy érzed több van benned, többre vágysz, és keresed azt a lehetőséget, ami neked segít

Személyre szabott támogatás
– Tőlünk valódi ÉRTÉKET kapsz!

Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma támogatás sem.
Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, támogatásra van szüksége. Ami az egyik embernél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog.

Mi vár Rád nálunk?

Különleges ruhák

Több mint 100 vintage koktélruha közül válogathatsz

Tűsarkú cipellők

segítünk Neked megtalálni az igazán Hozzád illő cipőt, hogy ragyogj tetőtől talpig

Egyedi ékszerek

Gyönyörű designer ékszereinkkel tesszük még különlegesebbé megjelenésed

Felejthetetlen 3 óra

teával, kávéval, házi sütivel, boldogság coachinggal és a fergeteges fotózással.

Nézd meg a videónkat!

Nézd meg a videónkat!

Miről szól a harmónia csomag?

Ez egy EXKLUZÍV program amely csak RÓLAD szól, TE vagy a legfontosabb!

Hogyan zajlik ez a 3 óra?

Smink és alkalmi frizura készítés Kittivel

Miközben szépülsz, folyamatosan beszélgetünk, megalapozzuk a hangolódást Önmagadra.

Életvezetési tanácsadás – egy óra boldogság coaching velem

A közös foglalkozást egy feltöltő coaching beszélgetéssel folytatjuk. Közben házi süteménnyel (amit én sütök), teával vagy kávéval kényeztetheted magad.

Feltérképezzük a változást igénylő életterületeidet. Közösen megnézzük hol vagy most és hova szeretnél eljutni:

 • Te miben szeretnél fejlődni,
 • mit engednél el és
 • miben lépnél előre

Közösen meghatározzuk a legjobb utat a továbblépésedhez, egy akciótervet összeállítunk. Egy boldogság tervet. Mint pl, önbizalom, stresszkezelés, nőiesség.

Új szokásokat alakítunk ki, melyek megváltoztatják életed, és hozzásegítenek ahhoz, hogy ragyogóan szép, boldog Nő legyél.

Ezt követően amennyiben szeretnéd megkereshetjük egy adott problémádnak az okát ami téged zavar, ami rányomja a mindennapjaidra a bélyeget és fel is oldjuk azt.

Elindulsz a fejlődésed útján, ha szeretnéd tovább folytatjuk a közös utat….

Ügyfelem mondta …

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.

A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled. Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal”

Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!” Szilvi (32 éves) Ausztria.

Fotózás Annával

Mivel minden fotózás egy különleges, egyedi alkalom, kézzelfogható, csodás végeredménnyel, fontos, hogy pontosan tudd, hogyan dolgozunk:

 • Nálunk egy exkluzív fotózásra számíts sminkmesterrel, alkalmi frizura készítéssel és stúdió ruhatárral.
 • Mi magunk is elfoglalt anyukák vagyunk, így garantáljuk Neked, hogy a program “busy mom” napirend kompatibilis: 2-3 óra alatt tökéletesen meg is vagyunk!
 • Tudom, hogy a kamera előtt sokan elsőre bizonytalannak érzik magukat (talán Te is), ezért fontosnak tartom kiemelni: tudom, hogy mi áll jól Neked, és hogy hogyan állj vagy pózolj – instruálni foglak. Szelíden, türelemmel. Bízz bennem.
 • A végeredményt azonnal megkapod pendrive-on. Az összes képet, az összeset! (A retust pedig megbeszéljük igény szerint.)
 • A stáb csak nőkből áll, így az átalakítás közben nyugodtan mehet a csajos beszélgetés – jöhet hétköznapi, vagy akár személyesebb téma, de ha arra vágysz, csendben is tudunk szépíteni. Alkalmazkodunk Hozzád, és a lelkedhez.

A program végén garantáltan önbizalommal telve, egy szuper lélektöltő eseményről mész majd haza, és a boldogság terv segítségedre lesz a boldogabb, kiegyensúlyozottabb életedhez.

A fotók pedig magukért fognak beszélni, hiszen ez Te vagy, a nőiességed, teljes egészében.

Harmónia GOLD csomag

smink és frizura készítéssel

R

feltöltő coaching beszélgetés - közösen meghatározzuk a legjobb utat a továbblépésedhez, egy akciótervet összeállítunk. Egy boldogság tervet.

 • +1 Ajándék: stabilan számíthatsz rám: a program után sem „engedem el a kezed”! Aki elvégzi ezt a programot az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat. Egy segítő és támogató csoport részévé válik.
R

stúdiófotózás sminkmesterrel 2 óra

 • 1 alkalmi smink
 • 1 frizura (hajvasalás, göndörítés vagy feltűzés)
 • 2 öltözet ruha stúdió gardróbunkból
 • 50 db fotó (színes és fekete-fehér)
 • 4 db retusált kép
 • 1 pendrive az összes elkészült fotóval
R

időtartam: 3 óra (coaching, előkészületek + fotózás)

89.990 Ft

Harmónia SILVER csomag

smink és frizura készítés nélkül

R

feltöltő coaching beszélgetés - közösen meghatározzuk a legjobb utat a továbblépésedhez, egy akciótervet összeállítunk. Egy boldogság tervet.

 • +1 Ajándék: stabilan számíthatsz rám: a program után sem „engedem el a kezed”! Aki elvégzi ezt a programot az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat. Egy segítő és támogató csoport részévé válik.
R

stúdiófotózás 1 óra

 • 15 perces smink tanácsadás
 • 2 öltözet ruha stúdió gardróbunkból
 • 50 db fotó (színes és fekete-fehér)
 • 4 db retusált kép
 • 1 pendrive az összes elkészült fotóval
R

időtartam: 2 óra (coaching, előkészületek + fotózás)

79.990 Ft

Mi itt vagyunk, Ránk számíthatsz!

Kérd most, a számodra megfelelő csomagot és kezdd el még ma
a harmónikus életed fejlesztését!

Mit kell most tenned?

1. Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot a MEGRENDELEM gombra kattintva!

2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot

3. Egyeztessünk időpontot!

u

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

E-mail: egyboldogabbelet@gmail.com
Tel.: +36 30 8684 918

error: Védett tartalom!