fbpx

LIFE COACHING - Életvezetési tanácsadás

A coaching hozzásegít ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog életet élhess 

Mi a coaching?

 

 

A life coach munkája egy személyi edzőhöz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy a life coach az ügyfél életének különböző területeivel foglalkozik. A coach tehát lelki tréner, aki kérdések sorozatával igyekszik irányt mutatni a problémák megoldásához.

A coaching ülések során alkalmad nyílik arra, hogy a személyes problémádat bizalmas, elfogadó légkörben megvizsgáljuk, és együtt keressük meg a leginkább neked való megoldást.

60 percben, négyszemközt, kimondottan csak a Te életeddel foglalkozunk. Átbeszéljük, hogy mi a célod vagy mi az, ami éppen foglalkoztat. Megoszthatod, ha valahol elakadást érzel vagy ha elbizonytalanodtál valamiben.

Én meghallgatlak, és segítek eligazodni az érzelmek, a gondolatok, a lehetőségek és akadályok kuszaságában és mederbe terelni a dolgaidat.

Tükröt tartok neked, hogy lásd, hol tartasz most. Segítek kérdésekkel, különböző technikákkal és eszközökkel, hogy felismerd a reálisan, megvalósítható célodat, és mindvégig melletted állok, amíg azt el nem éred.

A life coaching folyamatban a jelenre és a jövőre koncentrálunk, amelyben egy konkrét témán, az általad kitűzött cél megvalósításán dolgozunk. A life coaching folyamata körülbelül 6-8 ülésből áll a hozott problémádtól, célodtól függően.

A coaching során gyakran kapsz majd „házi feladatokat”, mert a cél az, hogy önállóan dolgozz a problémád megoldásán, és a saját kezedbe vedd az életed irányítását.

Coachként arra törekszem, hogy egy olyan folyamat elindításában és végig vitelében legyek segítő partnered, amely fejlődést, változást eredményez, és sikerhez vezet.

A már meglévő tudásodra, belső erősségeidre támaszkodva, új nézőpontokat és technikákat elsajátítva és önbizalmadban, önértékelésedben megerősödve így képessé válsz az elakadásaid leküzdésére, jobban ki tudod aknázni majd az energiáidat és a kreativitásodat, és sikeresen valósítod meg a legfontosabb céljaidat.

A Life Coach ülésekkel több életterületen tudlak támogatni (de ne feledd, a témát mindig Te hozod, ami eltérhet ezektől):

– Önismeretfejlesztése
– Önbizalomnövelés
– Munka-magánélet egyensúly
– Időgazdálkodás
– Stresszkezelés
– Nagyobb motiváltság
– Karrierváltás
– Életközép válság
– Konfliktuskezelés
– Szülő-gyermek kapcsolat

Online és személyes konzultációra is van lehetőség.

Online konzultáció: 

  • 👉 online konzultáció előnye, hogy legyél külföldön vagy más városban, a közös találkozás könnyedén megvalósítható
  • 👉 időt takarítunk meg – nincs elvesztegetett utazási idő
  • 👉 kényelmes, hiszen a saját lakásodból igénybe veheted
  • 👉 rugalmas időbeosztás, gyakorlatilag bárhol, bármikor. Nincs üzemanyag költség és plusz utazási idő sem, így az ezzel nyert időt akár magadra vagy a családodra, munkádra tudod fordítani, amire éppen szeretnéd
  • 👉 szükséges eszközök: okostelefon vagy számítógép webkamerával és internet
  • 👉 online tudunk beszélni: Facebook messengeren Kriszta Csáki, Skype-on: csakijanos76, Viberen, WhatsApp-on 

Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően

  • 👉 Győr, Pinkóca u. 10/c – ingyenes parkolással. 

  +1 Ajándék:  stabilan számíthatsz rám – VIP csoport

 A program után sem engedem el a kezed. Aki elvégzi ezt a programot az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol     további fejlődési lehetőségre számíthat. Egy segítő és támogató csoport részévé válik. 

 Mire számíthatsz ha Te is igénybe veszed a programot és bekerülsz ebbe a csoportba?

  • Heti rendszerességgel egy személy a csoportból ajándékba kap tőlünk 30 perc online konzultációt.
  • Havonta írok egy exkluzív meditációt csak a csoporttagoknak. A meditáció témáját megszavazzuk a csoporton belül a csoporttársakkal.
  • Amire még számíthatsz: a fejlődésedet elősegítő gyakorlatok, könyvajánlók és más izgalmas tartalmak várnak rád

Fordulj hozzám bizalommal, segítek megtalálni saját igazságodat, célodat, erőforrásaidat.

🌈 Én a jelenlegi helyzeted változásához 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Neked kell hozzá tenned!

Készen állsz arra, hogy változtass az életeden?

 Árak

Díjmentes telefonos konzultáció
Maximum 30 perces, telefonos, díjmentes konzultáció. Előre egyeztetett időpontban.
Lehetőséget ad számodra, hogy jobban megismerj, hogy a coaching folyamatról tájékozódj és röviden elmondhatod, miben várnál támogatást.
Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az oldalon keresztül, e-mailben vagy telefonon.
Ára: 0 Ft

Bevezető coaching ülés

Ez egy 60 perces egyéni helyzetfelmérő coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.

Az első alkalommal részletesen átbeszéljük, mivel érkeztél. Kitűzzük az elérendő célt és feltérképezzük, miben lehet/kell vagy szeretnél fejlődni vagy változtatni.

A találkozó után eldöntheted, hogy szeretnél-e velem dolgozni és ha igen, 6-8 alkalommal találkozunk utána. 

 

További coaching ülések

60 perces egyéni coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.

Ezeken az üléseken együtt dolgozunk a problémádon amivel felkerestél.

Személyes és online konzultáció ára 15.000 Ft / 60 perc 

4 alkalmas coaching csomag

4 darab 60 perces coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.Az ár egyösszegű előlegfizetés esetén értendő. A bérlet az első üléstől számított 3 hónapig érvényes.

Fizetés: Egy összegben az első alkalommal vagy előzetesen banki átutalással.

 

  6 alkalmas coaching csomag 

6 darab 60 perces coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.Az ár egyösszegű előlegfizetés esetén értendő. A bérlet az első üléstől számított 4 hónapig érvényes. 

Fizetés: Egy összegben az első alkalommal vagy előzetesen banki átutalással. 

 

 10 alkalmas coaching csomag 

10 darab 60 perces coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.Az ár egyösszegű előlegfizetés esetén értendő. A bérlet az első üléstől számított 5 hónapig érvényes. 

Fizetés: Egy összegben az első alkalommal vagy előzetesen banki átutalással. 

 

Visszajelzések 

Az elmúlt időszakban több hozzám fordulónak is lehetőségem volt coach-ként segíteni, és mindig örömmel tölt el, mikor egy ülés után valaki elégedetten távozik. Az alábbiakban pár sort találsz olyan kedves ügyfeleimtől, akivel korábban volt szerencsém együtt dolgozni és segíteni célja elérésében.

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.

Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.

A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled. Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal 

Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!”

Eszti (38 éves) Budapest

error: Védett tartalom!