fbpx

LIFE COACHING - Életvezetési tanácsadás

A coaching hozzásegít ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog életet élhess 

Mi a coaching?

 

 

A life coach munkája egy személyi edzőhöz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy a life coach az ügyfél életének különböző területeivel foglalkozik. A coach tehát lelki tréner, aki kérdések sorozatával igyekszik irányt mutatni a problémák megoldásához.

A coaching ülések során alkalmad nyílik arra, hogy a személyes problémádat bizalmas, elfogadó légkörben megvizsgáljuk, és együtt keressük meg a leginkább neked való megoldást.

60 percben, négyszemközt, kimondottan csak a Te életeddel foglalkozunk. Átbeszéljük, hogy mi a célod vagy mi az, ami éppen foglalkoztat. Megoszthatod, ha valahol elakadást érzel vagy ha elbizonytalanodtál valamiben.

Én meghallgatlak, és segítek eligazodni az érzelmek, a gondolatok, a lehetőségek és akadályok kuszaságában és mederbe terelni a dolgaidat.

Tükröt tartok neked, hogy lásd, hol tartasz most. Segítek kérdésekkel, különböző technikákkal és eszközökkel, hogy felismerd a reálisan, megvalósítható célodat, és mindvégig melletted állok, amíg azt el nem éred.

A life coaching folyamatban a jelenre és a jövőre koncentrálunk, amelyben egy konkrét témán, az általad kitűzött cél megvalósításán dolgozunk. A life coaching folyamata körülbelül 6-8 ülésből áll a hozott problémádtól, célodtól függően.

A coaching során gyakran kapsz majd „házi feladatokat”, mert a cél az, hogy önállóan dolgozz a problémád megoldásán, és a saját kezedbe vedd az életed irányítását.

Coachként arra törekszem, hogy egy olyan folyamat elindításában és végig vitelében legyek segítő partnered, amely fejlődést, változást eredményez, és sikerhez vezet.

A már meglévő tudásodra, belső erősségeidre támaszkodva, új nézőpontokat és technikákat elsajátítva és önbizalmadban, önértékelésedben megerősödve így képessé válsz az elakadásaid leküzdésére, jobban ki tudod aknázni majd az energiáidat és a kreativitásodat, és sikeresen valósítod meg a legfontosabb céljaidat.

A Life Coach ülésekkel több életterületen tudlak támogatni (de ne feledd, a témát mindig Te hozod, ami eltérhet ezektől):

– Önismeretfejlesztése
– Önbizalomnövelés
– Munka-magánélet egyensúly
– Időgazdálkodás
– Stresszkezelés
– Nagyobb motiváltság
– Karrierváltás
– Életközép válság
– Konfliktuskezelés
– Szülő-gyermek kapcsolat

Online és személyes konzultációra is van lehetőség.

Online konzultáció: 

  • 👉 online konzultáció előnye, hogy legyél külföldön vagy más városban, a közös találkozás könnyedén megvalósítható
  • 👉 időt takarítunk meg – nincs elvesztegetett utazási idő
  • 👉 kényelmes, hiszen a saját lakásodból igénybe veheted
  • 👉 rugalmas időbeosztás, gyakorlatilag bárhol, bármikor. Nincs üzemanyag költség és plusz utazási idő sem, így az ezzel nyert időt akár magadra vagy a családodra, munkádra tudod fordítani, amire éppen szeretnéd
  • 👉 szükséges eszközök: okostelefon vagy számítógép webkamerával és internet
  • 👉 online tudunk beszélni: Facebook messengeren Kriszta Csáki, Skype-on: csakijanos76, Viberen, WhatsApp-on 

Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően

  • 👉 Győr, Pinkóca u. 10/c – ingyenes parkolással. 

Fordulj hozzám bizalommal, segítek megtalálni saját igazságodat, célodat, erőforrásaidat.

🌈 Én a jelenlegi helyzeted változásához 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Neked kell hozzá tenned!

Készen állsz arra, hogy változtass az életeden?

Online és személyes konzultációra is van lehetőség.

Miben különbözik a személyes és online konzultáció? 

Az egyik esetben egy váróteremben történik a beszélgetés, teljesen személyre szabottan, a másik esetben online történik a konzultáció, stabil internetkapcsolat mellett. Sokan business coachingot is vállalnak ilyen formában. 

error: Védett tartalom!