fbpx

Sikertörténet – visszajelzés

Szerző: | 2020. május 14. | Visszajelzés

Kaptam egy visszajelzést egy kedves hölgytől akivel már egy éve együtt dolgozunk ÉFT-vel. Nem könnyű az Ő élettörténete (válás, édesapa eltávozása, a gyerekek nevelése, új párkapcsolat kialakítása), de nagyon derekasan helytáll és megoldja a kapott feladatait. Nagyon büszke vagyok rá!!! Csak így tovább

Visszajelzés:

“Nagyon szeretek Krisztivel dolgozni, mert sajnos többször fordul elő, hogy nőként érzelmileg benne rekedek egy helyzetben – legyen az magánéleti vagy munkahelyi konfliktus – és nem bírok belőle kimászni. Az ÉFT-vel való érzelmi munka segít kikeveredni ebből a helyzetből, felszínre hozni a megrekedés mélyebb okait, ezáltal kívülről, érzelemmentesebben szemlélni az adott helyzetet, mindenekelőtt önmagamat. Ezáltal válok képessé a megoldások megkeresésére. Mindez Kriszti nélkül, önerőből nem működik – nagyon hálás vagyok Neki, aki eszközként tud működni, a Legfelsőbb Úr segítőjeként.

A kép csak illusztráció
Egy éve kezdtünk el együtt dolgozni, ezalatt teljesen átrendeződött az életem. AZ Ő segítségével javarészt sikerült feldolgoznom a válásomat és édesapám eltávozását, a gyerekek nevelésével járó felelősséget sikerült felvállalnom, és egy új párkapcsolatom is stabilizálódni látszik. Mivel nálam ennyi esemény nagy hirtelenjében történt, szerintem Kriszti segítsége nélkül már ledöntött volna ennyi veszteség a lábamról. Jelenleg az áldozat-szerepet szeretném végképp letenni, és ahogy látom, ez is több nő mindennapi életének része, akár tud róla, akár nem.

Azt viszont sikerült felismernem, hogy a megoldott feladatok után újabbakat kapunk, hiszen az emberi élet egy állandó fejlődés. Azonban azt, hogy hogyan állunk hozzá az elvégzendő feladatainkhoz, azt mi választjuk meg. Ahogy azt is, hogy esetenként kérjük-e egy-egy segítő segítségét, avagy magunk is önállóan boldogulunk. Ha az előbbi megoldást keresitek, bátran forduljatok Krisztihez, csalódni biztosan nem fogtok!!”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. Én nap mint nap átélem ezt a csodálatos érzést és úgy döntöttem, hogy azt a tudást, amit évek során összegyűjtöttem, tanultam átadom Neked is.

Miben tudok a segítségre lenni?

– párkapcsolatod javításában
– kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
– nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt
– stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
– vizsga közbeni blokkok megszüntetésében
– önbizalmad növelésében
– szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Bővebb információ erről a nagyon egyszerű, de nagyon hatékony módszerről amit te is el tudsz sajátítani itt!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kövess Facebook-on is!