fbpx

Szuperérzékenyeknek, félénkeknek, különcöknek – FURI (segítő mesék)

3990 Ft

Rövid összefoglaló:

Oldal: 67

A gyermeknevelés egy pillére, hogy figyelünk a gyermek lelki egyensúlyára. Amennyiben a gyerek már kiskorába elsajátít pár technikát amivel jobban kezeli a mindennapjait már sokat tettünk a gyermekünkért.  

Ez a meséskönyv méltó helyet kap a gyerekszoba könyvespolcán. Hiánypótló meséskönyv!

2 készleten

Leírás

Szuperérzékenyeknek, félénkeknek, különcöknek – egy meséskönyv amely hozzásegíti a gyermeket, hogy jobban vegye az akadályokat

A meséken keresztük a gyermek önállóan képes lesz a szuperérzékenységét, félénkségét, különcségét kezelni. Ezáltal jobban fogja érezni magát az óvodában, iskolában. Könnyebben veszi a mindennapi akadályokat. Nélkülözhetetlen könyv szuperérzékenyeknek, félénkeknek, különcöknek.

  • Mi történhet, ha úgy nőjük ki a legkedvesebb kék pólónkat, hogy nincs helyette másik kedvenc a szekrényben?
  • Vagy ha reggelire nem a megszokott tejbegrízt kapjuk?
  • És ha a Mami már megint vendégeket hív, pedig még csak egy hete, hogy a legóvárunkat szétdobálta Benőke, a szuperhangos szomszéd kisfiú?

Vannak, akik ilyen helyzetekben csak legyintenek, hogy ugyan már!

De vagyunk olyanok is – nem is kevesen –, akiknek a világa ilyenkor egy pillanat alatt darabjaira hullik.

Ettől azonban még nincs velünk az égvilágon semmi baj! Csak okos tervezésre van szükség, hogy jól vegyük az akadályokat.

Történetünk hőse, Lackó is nap mint nap birkózik a nehézségekkel, de szerencsére nincs egyedül. Mellette áll jó barátja, Furi, a minden lében kanál kaméleon, aki egy kicsit szintén más, mint a többiek, de épp ettől olyan különleges. Segít Lackónak, hogy megküzdjön a problémákkal – és megsúgom: nekünk, olvasóknak is. Azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szívesen bújtatnák páncélba a lelküket, mielőtt nekivágnak a mindennapi kalandoknak.

Vibók Ildi, aki 2022-ben Hubby-díjat kapott a diákzsűritől az Év Ismeretterjesztő Könyvéért (Szeretnék egy aranyhalat!), ezúttal a világhírű pszichológus, Elaine N. Aron Szuperérzékeny gyerekek című műve alapján írt segítő meséket. Az élményt Szimonidesz Hajnalka gyönyörű, szellemes illusztráció teszik teljessé.

Ajánlom még a témában az alábbi meséskönyveket is:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuperérzékenyeknek, félénkeknek, különcöknek – FURI (segítő mesék)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!