fbpx

Gondtalan életszemlélet kialakítása – A TITOKTÜNDÉR (meséskönyv)

3990 Ft

SULI, ÓVI nehézségek VAGY CSAK ÚGY? Mindenkire ráfér egy kis biztatás, segítség, hogy minden kicsit könnyebb legyen..

Ahogy megjelent a piacon szinte azonnal a sikerlistákra.  A Bookline „2016 legsikeresebb könyvei” TOP 100-as listáján 11-ik helyen szerepelt!

Szerző: Beck Andrea

Olvass bele a könyvbe: itt!

Ajánlott: 5-12 éves gyerekeknek

A gyermeknevelés egy pillére, hogy figyelünk a gyermek lelki egyensúlyára. Amennyiben a gyerek már kiskorába elsajátít pár technikát amivel jobban kezeli a mindennapjait már sokat tettünk a gyermekünkért.  

Ez a meséskönyv méltó helyet kap a gyerekszoba könyvespolcán. Hiánypótló meséskönyv!

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Gondtalan életszemlélet kialakítása

A gyerekek a mesehősön keresztül észrevétlenül megtanulják a pozitív gondolkodást, fejleszti az önbizalmát egy gondtalan életszemlélet kialakítása lesz része.

Egy mese, melyben nincsenek robotok és halálfejek, sem fegyverek, űrlények vagy topmodell kinézetű teremtmények. Nincs benne csúnya beszéd sem, és a bugyuta, értelmetlen, semmitmondó történések is kimaradtak.

Hogy mi az ami megmaradt?

Varázslatos mesevilág egy különleges könyvben, mely szórakozás és hasznos segítség szülő és gyermek számára. Többek között:

  • ha fél a sötétben,
  • ha verekszik vagy
  • ha őt bántják,
  • ha beteg lesz,
  • ha barátkozni vagy békülni kell,
  • ha netán elveszít valamit..

Ilyen és még számos, hasonlóan hétköznapi szituációt él át e mesék főhőse Tobias, akit – és vele együtt a mesét hallgató gyerekeket is – Lola, a Titoktündér jónéhány varázskellék és számtalan nagy titok segítségével könnyedén átlendít a problémákon, de akkor is önfeledt mesés perceket nyújt, ha ezek mindegyike szerencsésen elkerüli gyermekét.

Játék és mese, melyben észrevétlenül kap helyet a pozitív gondolkodásra való nevelés, az önbizalom fejlesztése és mindenekelőtt a vidám, gondtalan életszemlélet kialakítása és megtartása.

Krisztina, az 5 éves Áron édesanya ezt írta a meséskönyvről:
„Minap próbáltam visszaszerezni a titoktündért az oviból, ahova az öt éves fiam jár, de lehetetlen, mert a gyerekek annyira szeretik, hogy az óvó néninek ebből kell mesélnie minden nap. Így döntöttünk, hogy karácsonyra meglepem a csoportot egy saját titoktündérrel és akkor végre megint olvashatjuk itthon is!”

Ajánlom még a témában az alábbi meséskönyveket is:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gondtalan életszemlélet kialakítása – A TITOKTÜNDÉR (meséskönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!