fbpx

Düh és agresszió kezelése – HIRTELENHARAGÚ HUGÓ (segítő meséskönyv)

3990 Ft

A gyermeki düh és agresszió hatékony kezeléséhez.

A gyermeknevelés egy pillére, hogy figyelünk a gyermek lelki egyensúlyára. Amennyiben a gyerek már kiskorába elsajátít pár technikát amivel jobban kezeli a mindennapjait már sokat tettünk a gyermekünkért.  

Ez a meséskönyv méltó helyet kap a gyerekszoba könyvespolcán. Hiánypótló meséskönyv!

1 készleten

Leírás

Düh és agresszió kezelése

A gyerekeknek is meg kell küldeniük a nehézségekkel a mindennapi életükben, de nem mindegy milyen áron. Szülőként ebben tudunk nekik segíteni ezzel a segítő meséskönyvvel.

A düh és agresszió kezelése nélkülözhetetlen a gyermekek életében, így kevésbé lesz ideges és jobb lesz a kapcsolata az óvodás társaival. Ez a meséskönyv ebben lesz a gyerek segítségére.

Időnként mindannyian dühösek vagyunk, ez természetes – csak az nem mindegy, hogy mit kezdünk a dühünkkel.

Ezt tanulja meg Hirtelenharagú Hugó a mesében, amely egyben egy komplett eszköztár a gyermeki düh és agresszió hatékony kezeléséhez.

A mérgében tomboló és romboló kis dinoszaurusz története több olyan egyszerű technikát is felvonultat, amelyek segítségével a gyermek megtanulhatja elfogadható (másokra és önmagára nem veszélyes) módon kifejezni haragját, majd pedig megnyugtatni önmagát.

A kötet ezenkívül számos játékos aktivitásötletet is kínál a nehéz érzelmek megnevezéséhez és feldolgozásához.

Az immár több országban is rendkívül népszerű mesekönyv közös olvasása kiváló alkalmat teremt a szülőknek és pedagógusoknak, hogy oldott hangulatban beszélgessenek a gyerekekkel a dühről, és segítsenek nekik az érzelemszabályozás, az indulatkezelés elsajátításában. Dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi adjunktus ajánlásával!

Ajánlom még a témában az alábbi meséskönyveket is:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Düh és agresszió kezelése – HIRTELENHARAGÚ HUGÓ (segítő meséskönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!