fbpx

Indiai fejmasszázs

Az indiai fejmasszázs célja:

  • stresszkezelés
  • a szellemi frissesség megőrzése,
  • az agyi vérkeringés javítása és nem utolsó sorban
  • a haj egészségének fenntartása.

A kínai orvosi masszázs (Tuina) több mint 2000 éves, a Hang dinasztia óta használják egészség megőrzésre. A meridiánok és akupontok elméletén alapul.

A fejmasszázs igen fontos a kínai orvosi masszázsban, elméleti alapját a Sárga Császár Belgyógyászati Könyve adja meg. A fej és a nyak területén több meridián és akupresszúrás pont található, amik masszírozásával az egész testre hatunk.

A fejmasszázs szabályozza a meridiánokban a Qi áramlását, a Yin és a Yang energiákat kiegyensúlyozza és lassítja az öregedési folyamatokat és kedvezően hat a külsőnkre is.

A fejmasszázs elengedhetetlen része a fül megmasszírozása, mivel a fülön a teljes testtérkép megtalálható, így annak masszírozásával az egész testre hatunk.

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a nyakon, és a hát felső szakaszán is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését.

A masszázs segít ellazítani

  • a megfeszült, fájó izmokat,
  • serkenti a vérkeringést,
  • gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, ezáltal csillapítva a fájdalmakat

A masszázs maradéktalan élvezetet nyújt, kiváltva a “boldogsághormon”-nak nevezett vegyületek, az endorfinok termelődését, amelyek szinte eufórikus elégedettségérzetet keltenek, így segíti a testi és lelki harmóniát.

A fejmasszázs ajánlott idegesség, stressz, kimerültség esetén, melyek kísérő tünete lehet: fejfájás, váll- és nyakfájdalom. Enyhítheti a depressziót is.

A stressz megszüntetéshez nagyban hozzásegít a fej akupresszúrás pontjait érintő- kellemes, relaxálást segítő kínai fejmasszázs!

Indiai fejmasszázs ár és helyszín

  • 👉 Győr, Pinkóca u. 10/c, ingyenes parkolással. Ár: 10.000 Ft/ 30 perc  15.000 Ft/ 60 perc 

Elérhetőségeim:

Csáki Krisztina

mobil: +36 30 8684918 

e-mail: egyboldogabbelet@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/csaki.csakikft

error: Védett tartalom!