fbpx

Válás / szakítás utáni csomag

A szakítást, válást követő időszak nagyon nehéz mindenki számára. A szülőknek és a gyerekeknek is, egyaránt. Rengeteg teher, megoldandó új feladat szakad hirtelen az emberre, amikor egyedül marad. Sokszor a kilátástalanság, a reménytelenség, az önsajnálat és a félelem uralkodik el az emberen.  

Sokszor segítenek a barátok, a szülők, de az ő segítségük sok esetben nem elég ahhoz, hogy ismét kiegyensúlyozottak legyünk.  

Néha kell a külső segítség, valaki, aki segít a megoldásokat, lehetőségeket megtalálni, a múltat feldolgozni, aki heti rendszerességgel melletted van és támogat ameddig nem találsz vissza a harmonikus életedhez.  

Hiszem azt, hogy mindenkinek jár egy esély a boldog, harmonikus élethez! A sikertörténetek is ezt támasztják alá, hogy a segítségemmel Nekik is sikerült.

Neked is sikerülhet! 

Ki lesz a segítségedre?

Csáki Krisztina vagyok, 26-ik éve boldog házasságban élek férjemmel és 23 éves fiunkkal. Első végzettségem okleveles közgazdász. További tanulmányok ÉFT-t (érzelmi felszabadítás technika), természetgyógyászat, Access Bars, reiki, Life Coaching.

Különös szaktudással segítek neked a válás, szakítás rögös útján, hogy boldog, új életed legyen!

Izgalmas és változatos minden konzultáció. Jó érzéssel tölt el, hogy látom a hozzám fordulóknál a fejlődést, és hálás vagyok a bizalomért, amiért engem választanak kísérőnek az útjukon.

SZEMÉLYRE SZABOTT KONZULTÁCIÓ – Tőlem valódi ÉRTÉKET kapsz!

Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma segítség sem. 

Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik embernél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog. 

 Az aktuális igényed szerint használok többek között: 

 • Life coaching eszközöket
 • Érzelmi Felszabadulás Technikát – EFT (Emotional Freedom Techniques)
 • Személyre szabott vezetett meditációt
 • Relaxációs technikákat  

A segítségemmel garantáltan képes leszel:

 • Szülőként indulatok nélkül kommunikálni a volt pároddal
 • ✅ Gyermekeddel való kapcsolatod javítására
 • ✅ Szakítás okozta sérelmek feldolgozására
 • ✅ A párkapcsolatban elraktározott rossz érzések elengedésére
 • ✅ Nyitni egy új és boldog párkapcsolat irányába, mivel Te is megérdemled a BOLDOGSÁGOT  

Mi történik egy konzultáción?  

 • e-mailen vagy telefonon felkerestél a problémáddal és egyeztetjük az első konzultációt
 • az első konzultáció ingyenes 30 perc, egy ismerkedés. Ha nem érezzük azt, hogy hatékonyan tudunk együtt dolgozni, akkor búcsút veszünk egymástól. Online, bizalmi légkörben tudunk beszélgetni.
 • személyre szabott megoldás – a coachinggal, Érzelmi Felszabadító Technikával (ÉFT) és egyéb gyakorlatokkal segítek NEKED megtalálni a számodra legjobb megoldást az adott nehézségre.
 • ✅ez a konzultáció csak RÓLAD szól.
 • teljes titoktartás – a konzultáción elhangzottak teljes mértékben kettőnk között maradnak.

Hány alkalom szükséges?

 Ez azon múlik, hogy mennyi sebet ejtett rajtad a szakítás, a válás, hol tartasz most a múlt feldolgozásával.  Mivel a problémák többsége hosszú hónapok, évek alatt alakul ki, nem 1-2 alkalom alatt lehet helyrehozni. Általában 8-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a lelki békéd visszaálljon. Egy alkalom 1 órás és heti gyakorisággal érdemes konzultációra járni. Minden eset más, mindenkinek különböző problémái vannak, különböző csomagjai. 

Neked való ez a konzultáció ha:

 • akarod a változást
 • hajlandó vagy tenni azért, hogy jobb legyen
 • hajlandó vagy időt szánni a BOLDOGABB életedért

🌈 Én a jelenlegi helyzeted változásához 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Neked kell hozzá tenned!

Minden ember BOLDOG párkapcsolatra vágyik.

 Egy jól működő kapcsolat nem a szerencse műve! Nem magától alakult így. Egy párkapcsolat sohasem problémamentes és nem is ez a cél. Mindig jöhet és jön is egy újabb élethelyzet, nehezebb időszak, ami újabb problémákat hoz. A BOLDOG élet egyik titka az, hogy egymást segítve támogatva megoldjuk ezeket.

 Lehet, hogy néha kilátástalannak, reménytelennek, nehéznek tűnik?

 IGEN! De megéri tenni, küzdeni érte!

 A saját kapcsolatomban is sikeresen használom a módszereimet. Hiszek a módszereimbe, így élek és több embernek segítettem már, hogy a kapcsolata szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen.

 … tehát nem csak beszélek róla és segítséget ígérek a módszereimmel, hanem így is élek, megélem a boldog és kiegyensúlyozott életet minden nap! 

Online konzultáció: 

 •  👉 online konzultáció előnye, hogy legyél külföldön vagy más városban, a közös találkozás könnyedén megvalósítható
 • 👉 időt takarítunk meg – nincs elvesztegetett utazási idő
 • 👉 kényelmes, hiszen a saját lakásodból igénybe veheted
 • 👉 rugalmas időbeosztás, gyakorlatilag bárhol, bármikor. Nincs üzemanyag költség és plusz utazási idő sem, így az ezzel nyert időt akár magadra vagy a családodra, munkádra tudod fordítani, amire éppen szeretnéd
 • 👉 szükséges eszközök: okostelefon vagy számítógép webkamerával és internet
 • 👉 online tudunk beszélni: Facebook messengeren Kriszta Csáki, Skype-on: csakijanos76, Viberen, WhatsApp-on

 

Elégedettségi garancia, hogy a módszerem működik 

100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha az első coaching után úgy érzed, hogy nem kaptál tőlem értéket, visszaadom neked a teljes díját. Azonban erre soha nem volt még példa, mert az eredmények önmagukért beszélnek. 

 Árak 

60 perces online konzultáció, előre egyeztetett időpontban 15.000 Ft

VIP csoport 

A konzultációk után sem engedem el a kezed. Aki hozzám jön konzultációra az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat. Egy segítő és támogató csoport részévé válik.

Mire számíthatsz ha Te is eljössz a konzultációra és bekerülsz ebbe a csoportba?

 • Heti rendszerességgel egy személy a csoportból ajándékba kap tőlem 30 perc online konzultációt.
 • Havonta élő exkluzív meditációt tartok csak a csoporttagoknak, amit én írok. A meditáció témáját megszavazzuk a csoporton belül a csoporttársakkal.
 • Amire még számíthatsz: a fejlődésedet elősegítő gyakorlatok, könyvajánlók és más  izgalmas tartalmak várnak rád

Ügyfelem mondta … 

“Nem tudom pontosan megfogalmazni, mennyire megnyugtató és erősítő érzés az, amikor egy nehéz helyzetben szeretetteljesen, előítéletek nélkül megfogod a kezem, átlendítesz a komor gondolatokon és visszavezetsz saját magamhoz.

Ahhoz az énemhez, amit a múltbéli események, emberek, körülmények, gondolatok elzártak, bezártak…

Amikor nem látok kiútat, amikor feladnám, amikor fáj, amikor megbetegít, akkor Te, gondoskodó, tiszta odafigyeléssel hallgatsz, meghallgatsz engem és közben úgy segítesz, hogy hagyod, magam döntsem el mi a legjobb számomra.

Ez a legszeretetteljesebb dolog amit egyik ember a másiknak adhat! ☺️Hálásan köszönöm! ❣️” Uszkai Beáta.További visszajelzést itt olvashatsz.

 Készen állsz arra, hogy Te is változtass az életeden?

  Miért érdemes eljönni a konzultációra?

👉 A segítségemmel gyorsabban átlendülsz a múlt dolgain, mint egyedül.

👉 Azért, hogy ne teljenek el évek boldogtalanul a szakítás vagy válás után, mire sikerül elengedni a múltat.

👉 Azért, mert ha nem sikerül egyedül megküzdeni a szakítás, válás nehézségeivel az egyik rossz kapcsolatból a másikba kerül az ember.

👉 Azért, mert a múlt feldolgozásán túl abban is segíteni tudok, hogy rátalálj, hogyan tudsz minőségibb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élni. Ehhez személyre szabott életmód váltásra van szükséged. A konzultációkon oldjuk a problémáid és meg is tanítom azokat a módszereket amire Neked szükséged van. Például, ha stresszes életed van megtanítalak meditálni, relaxálni. Kizárólag olyan technikát, megoldást, módszert ajánlok, amelyeket kipróbáltam és működnek. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, kipróbálom az új módszereket. Teljes mértékben gyakorlatias a módszerem, azonnal használható tudást kapsz a kezedbe, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

👉 Ha valami nem jó az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogyan pakolhatod le a terheidet és ezáltal több hely legyen az életedben az örömnek és a boldogságnak.

👉 Stabilan számíthatsz rám – a konzultációk után se engedem el a kezed. Aki hozzám jön konzultációra az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat, egy segítő és támogató csoport részévé válik. 

Ne várj tovább! Megérdemled, hogy Te is boldog kapcsolatban élj!

🌈 Már az első alkalommal azt fogod tapasztalni, hogy pozitív változások indulnak el az életedben és ez minden alkalommal tovább fog javulni. Ráadásul nem kellenek évek, hogy elérd mindezt!

Válás / szakítás utáni csomagajánlat.

Ha most jelentkezel hozzám konzultációra az  8 alkalmas csomag 120.000 Ft helyett most 80.000 Ft.

❗️ FIGYELEM! Csak korlátozott számban tudok új ügyfeleket fogadni ezen az áron.

✅ Online konzultáció – kényelmes, idő és költség, megtakarítás (nincs üzemagyag és parkolási költség).

✅ Nem csak tanítom és segítek a módszerrel, hanem így is élek.

Gyors megoldás – nem kell évekig hozzám járni, hogy a problémád megoldódjon.

VIP csoport – aki eljön hozzám konzultációra az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat, egy segítő és támogató csoport részévé válik.

100% garancia – ha nem azt kaptad amire számítottál visszafizetem az összeget.

Az első alkalom 60 perc helyett most 90 perc.

Csomag ára most 8 alkalom 120.000 Ft helyett most 80.000 Ft

Foglalj le egy csomagot magadnak MOST kötelezettség nélkül!

Már most egy lépéssel közelebb kerülsz a minőségibb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb élethez, ugyanis csak annyit kell tegyél, hogy bejelentkezel az ingyenes első konzultációra.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és ezzel már le is foglaltál egy csomagot magadnak kötelezettség nélkül.

A csomag árát fizetni később kell, az első ingyenes konzultáció után.

Ha megbizonyosodtunk, hogy hatékonyan tudunk együtt dolgozni, csak ezt követően kell befizetni a csomag árát. De legalább adtál egy esélyt magadnak, hogy Te is boldog, harmonikus életet élj végre, hiszen Te is vágysz rá!

Keress egy időpontot, amikor nyugodtan tudunk online beszélni, Te megosztod az élethelyzetet, amiben éppen vagy Én felvázolom, hogy tudok Neked személyre szólóan segíteni.

Kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket! Írd meg, hogy melyik időpont ideális Neked és emailben visszajelzek, hogy számomra is megfelelő vagy sem.

6 + 7 =

Ha kérdésed van telefonon is felhívhatsz és a kérdéseidet átbeszélhetjük.

Csáki Krisztina  – életvezetési tanácsadó +36 30 868 4918

Szeretettel várlak!

error: Védett tartalom!