fbpx

Visszajelzés

Szerző: | 2022. november 1. | Visszajelzés

„Amikor először felkerestem Krisztát, hosszú ideje nagyon magamba voltam fordulva, rengeteget stresszeltem, amik már testi tünetek formájában is megmutatkoztak.
Rettentően bizonytalan, elveszett és boldogtalan voltam és egyszerűen nem éreztem jól magam a bőrömben. Hiába kaptam kívülről pozitív visszajelzéseket vagy éppen bókokat, nem tudtam őket elhinni és elfogadni, mert én magam abszolút nem hittem el őket.
Krisztával való beszélgetéseink során szépen lassan elkezdtem (újra) felfedezni az értékeimet és meglátni nem csak másokban, hanem magamban is a szépet és a jót.
Online meetingjeink után éreztem, hogy egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Kriszta videochaten keresztül is annyi de annyi pozitív energiát áraszt magából! Már a hangja is megnyugtató erővel bír!:) Segítségével és bíztatásával végre én is elkezdtem (jobban) hinni magamban és a saját erőmben! Nagyon hálás vagyok Neki amiért az első pillanattól kezdve hitt bennem és lelkesen segített az utamon! Immár azonban önmagamnak is hálás vagyok, legfőképpen azért, mert felfedeztem, hogy az akkori állapot nincs rendjén és változtatnom kell és mertem külső segítséget kérni!” G.N.

 

 

 

error: Védett tartalom!