fbpx

Visszajelzés egy anyukától

Szerző: | 2022. február 10. | Visszajelzés

  Egy anyuka kereset meg, hogy segítsek a kislányának. Nagyon szoros a kapcsolat a gyerek és anya között így az első alkalom után az édesanyával dolgoztunk és csodás eredményt értünk el. 

Olyan jó volt találkozni a karácsonyi ünnepek előtt Anikó kislányával. A fülembe súgta már jóm már nem csinálom. Számomra is csodás érzés segíteni és megélni ezeket a csodákat. 

„Krisztát kislányommal kerestük fel először, mivel úgy gondoltam neki van szüksége segítségre. A kiinduló probléma az volt, hogy pánikroham tört rá, ha bárhová elmentem nélküle (ez lehetett munka, vásárlás, de már egy szülői értekezlet is a végén).

Kriszta az első alkalom után, amit egyedül töltött a kislányommal mondta, hogy velem szeretne foglalkozni legközelebb.

Elmondta, hogy ezt az ÉFT módszert fogja alkalmazni nálam, ami felszabadítja az érzelmeket. Már az első alkalommal olyan dolgok kerültek felszínre, amik rettentően fájtak a múltban, és addig valóban nem tudtam lezárni és fellélegezni tőlük. Minden alkalom után egyre könnyebbnek éreztem magam. A legkülönösebb az egészben, hogy nem azonnal a kezelés végeztével éreztem a teljes megnyugvást, hanem hetekkel később. Azóta kislányom problémája is hipp hopp eltűnt. Fantasztikus érzés ennyi év görcsölés után „szabadnak” lenni.

Nagyon szépen köszönöm ezt Krisztának, és ajánlom őt mindenkinek, akinek bármi megnehezíti a lelkét, még a szkeptikusoknak is!!” Horváthné Király Anikó

 

 

 

error: Védett tartalom!