fbpx

Vedd le a lábad a fékről és teljesülnek a vágyaid

Szerző: | 2020. szeptember 24. | Visszajelzés

Elkezdtünk Krisztivel dolgozni és sorra jöttek a felismerések. Megértettem, honnan van bennem a szeretethiány érzése. Feljött, hogy nem várt gyerek voltam, és sokáig kirekesztettnek éreztem magam. Egész életemben azt éreztem, hogy nekem mindig sokkal többet kell adnom, mint amit kapok, mert másképp nem vagyok szerethető. Mióta ezt elengedtem, egyre jobb az önbecsülésem. Ezek nekem óriási dolgok. Nagy dolog, hogy meg merem engedni magamnak, hogy jól érezzem magam. Mióta így megnyíltam, be is vonzom a lehetőségeket.

Megjött a szerelem.

Valóban igaz, hogy csak akkor kapja meg az ember a valódi szerelmet, ha készen áll rá. Lelkünk hazatalált. Egész életemben valami hiányzott az életemből. Mintha fél ember lennék. Most úgy érzem, hazataláltam.

Mindketten érezzük, hogy már ezer éve ismerjük egymást. Tudjuk egymás gondolatait, érezzük egymás érzéseit. Mintha együtt lennénk akkor is, amikor nem találkozunk.

Ez a kapcsolat jó régre nyúlik vissza. Élmúlt életünkben/életeinkben már találkoztunk, s most szinte nem is kell újra megismernünk egymást. Ilyenkor minden természetes. Döbbenetes, de szavak nélkül is értjük egymást.

Beteljesedett az álmom

Rég dédelgetett álmom volt, hogy saját vállalkozást nyissak, ahol kézzel kötött gyerek ruhákat készítek. És ez is teljesült….

Értelmet nyert minden addigi szenvedésem. Végig kellett menjek az élet nehézségein, hogy az legyek, aki ma vagyok. Mikor készen lettem rá rátaláltam Krisztire aki segített, hogy beteljesítsem a vágyaimat.

Egy csodálatos párkapcsolatom van, amire mindig vágytam, hamarosan azzal fogok foglalkozni, amit szeretek. BOLDOG ember vagyok!

Végtelenül hálás vagyok Krisztinek, hiszen nélküle nem tudtam volna lepakolni a régi terheimet, és nélkülük nem tudtam volna beengedni az életembe az új dolgokat. Köszönöm a segítséget!

Azért írtam le a történetemet, hátha valaki erőt merít belőle! Szeretettel: Ella Olaszország (60)

error: Védett tartalom!