fbpx

Access Bars

Mi a Bars?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. 

Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre.

Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars, amely során az agyhullámok lelassulnak, és ezáltal lehetővé válik, hogy erőfeszítés nélkül töröljünk bármilyen hátráltató erőt az élet különböző területeiről. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek és hiedelmek.

A módszer egyre népszerűbb, terapeuták, orvosok, sebészek, és pszichiáterek körében, kiegészítő kezelésként segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként. Az amerikai egészségügyi hatóság hivatalos terápiaként regisztrálta az Access Bars-t.

Honnan ered a Bars?

A barst 1990-ben csatornázta Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója. Azelőtt nem létezett.

Mire irányul az Access Bars?

Minden egyes kezelés egyre közelebb visz ahhoz az állapothoz, amikor még nyílt, nyitott, kíváncsi, lelkes, korlátoktól mentes volt az éltünk. Csak annyi változott a kezelés hatására, hogy felébredt benned az a tudatosság, amelyet addig háttérbe szorítottál a félelmeid miatt. Ennek köszönhetően ráébredtsz arra, hogy igenis van más lehetősége, van más választása, lehet örömtelibb az életed.

Az Access segítségével olyan tudatossággal élhetsz, amivel képes vagy bármit megváltoztatni az életedben. Azért, mert hiszel magadban. Mert meg mered tenni a lépéseket. Az Access célja nem az, hogy újabb hiedelmeket építsen fel benned, hanem az, hogy megerősítsen abban, amit már tudsz.

Mikor válaszd az Access Bars® kezelést?

 • Ha változást szeretnél, csak nem tudod hogyan.
 • Ha bőséget szeretnél az életedben.
 • Ha könnyebben működő kapcsolatokra vágysz.
 • Ha kipróbáltál már sok módszert, de nem működtek, vagy kevésbé hatékonyan.
 • Ha szeretnél a félelmeid mögé nézni és ránézni a képességeidre.
 • Ha tudatosságot, mint eszközt választod.
 • Ha eleged van már abból, hogy mindig nehéz és szenvedni kell, és nyitott vagy arra, hogy könnyebben is lehet.
 • Ha szeretnél nagyobb éberséget.

Hogyan történik a Access Bars kezelés?

A kezelés egy békés és pihentető környezetben zajlik. Esszenciális olajokat és pihentető zenét használok.

Az Access Bars kezelés egy masszázságyon fekve történik. Ruhában, kényelmesen, puha takaróval betakarva fekszel. Közben én a fejeden meghatározott pontokat érintek meg. A fejen található Bar pontok érintésével az agyhullámok lelassulnak, hatva a Bars pontokhoz kapcsolódó életterületekhez, feloldva az ott lévő negatív, eltorzult beragadásokat.

Azáltal, hogy ezeket a Bars pontokat futtatjuk az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. A berögzült, rutinná vált viselkedési minták, korlátozó hitrendszerek oldódhatnak így minden életterületeden új lehetőségek nyílnak meg.

Az Access Bars®️ pontok érintésével mély ellazult állapotot érünk el, s  ezáltal elengedhetővé válnak mindazok a korlátok, melyeket születés, vagy még annál régebb óta hordozunk.

Néhány pont elnevezése: pénz, kreativitás, kapcsolatok, remények, álmok, öröm, szomorúság, szexualitás, kedvesség, hála, kommunikáció.

Miben tud segítséget nyújtani?

 

Ez a 32 Access Bars®️ pont összeköttetésben van bizonyos életterületekkel és kezelésük, futtatásuk által tágítjuk a lehetőségeidet azért, hogy visszahúzó energiák, beragadások negatív gondolatok nélkül működhessen az életed úgy, hogy beindíthatja az áramlást és megszüntetheti a korlátozó belső párbeszédet, berögződéseket, mintákat.

Az Access Bars különösen alkalmas:

 • Stressz csökkentésére
 • Előző életbeli blokkok, fogadalmak feloldására
 • Félelem, szorongás csökkentésére
 • Az elfogadás, befogadás elősegítésére
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítására
 • Pénzügyi helyzet javítására
 • Az eddigi korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gát feloldására
 • Alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredj
 • Hogy lehetőséget teremts az életedben
 • Mély relaxációra, érzékelések kitágítására
 • Diákoknak vizsgák, felelések előtt
 • Várandós nőknek, könnyebb szülés érdekében
 • Megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel

Access Bars®️ kezelés gyerekeknek segíthet szelíden, anélkül, hogy belemenne a gyermek stresszébe, problémájába, felkavarodna vagy információkkal terhelnénk őket:

 • jól, jobban érezhessék magukat a bőrükben
 • bátrabban menjek iskolába
 • ne korlátozzák korábbi bántalmazások, sérülések többé
 • félelmeik enyhüljenek
 • elhiggyék, hogy jók, okosak, ügyesek, szépek és tökéletesek úgy, ahogy vannak

Mi várható a kezelés után?

Fotó: Nadia Rebiller

Minden ember más, másként reagál az Access Bars®️ kezelésre, és minél több kezelésen veszel részt, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot tudsz elengedni -hitrendszeredtől függően.

Mindenki másként éli meg az Access Bars®️ kezelés, ám többnyire minden alkalom után békesség, nyugalom ami várható és az, hogy a korábban hevesebb stresszt kiváltó ügyekre tisztábban tudsz tekinteni, így hatékonyabb tudod megoldani azokat és növekszik a tudatosságod.

A kezelés hosszú távú, hetekkel (2-4 héttel) később is érezhető a hatása, sőt van, hogy akkor érezhető jelentősebb változás az életben. A további kezelések hatása összeadódik, erősíti a folyamatokat.

Kiknek segíthet?

Gyerekeknek, felnőtteknek, várandósoknak, idősöknek, sérülteknek, bárkinek, aki szeretne az életén változtatni.
Mindazoknak, akik a belső korlátaikat szeretnék könnyedén elengedni bármely életterületen.

Vannak-e mellékhatásai?

Az Access Bars®️-nak semmiféle ismert mellékhatása nincs, nem fizikai, s nem gyógyító kezelés, csak nyerhetsz vele, legrosszabb esetben egy kellemes, mély relaxációt.

Mennyi ideig tart?

A Bars kezelés kb. 60 perc egy rövid konzultációval.

Hány kezelésre van szükség?

Amennyit választasz. Van akinél már egyetlen kezelés is hatalmas változást hoz, másnál több kezelés után történik meg az áttörés. Heti egyszeri vagy 2-3 heti rendszeres Access Bars®️ kezelés azonban mindenkinek ajánlott a teljesebb élet érdekében, vagy legalább kúraszerűen.

Ahogy semmilyen alternatív módszer, így Access Bars®️ kezelés sem helyettesítheti az orvosi, pszichológusi kezelést, és diagnózist!

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Access Bars kezelés ára 10.000 Ft/ 60 perc

Kedvezmények:

 • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak, akik néhány mondatban leírják nekem (például emailben), hogy az előző kezelés után milyen változások voltak tapasztalhatók náluk (legyen az bármilyen jellegű).
 • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak a továbbajánlóknak, akikre egy új kezelt kifejezetten hivatkozik, hogy ő ajánlotta neki a kezelést. Ha többen is vannak új kezeltek: annyiszor 10% a kedvezmény jár a továbbajánlónak, ahányan az első kezelésnél hivatkoznak rá, a kezelés díjának mértékéig.

 

Helyszín: Angyalbolt Győr, Aradi vértanúk útja 8. Én a Jókai Parkolóházban parkolok, Győr, Jókai u. 7, és csak 200 Ft/óra

Elérhetőségeim

Csáki Krisztina

mobil: +36 30 8684918 

e-mail: egyboldogabbelet@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/csaki.csakikft