fbpx

Csáki Krisztina vagyok,

26-ik éve boldog házasságban élek férjemmel és 23 éves fiunkkal. Első végzettségem: okleveles közgazdász és egyre többet boldogság coachinggal foglalkozom.

2011-ben megtanultam az ÉFT-t (érzelmi felszabadítás technika)  amit az eddigi életem különböző élet szakaszainak még boldogabbá tételére használtam és használom a mai napig.

Az ÉFT mellett Life Coachingreikit, indiai fejmasszázst, valamint Access Barst is megtanultam és kezeléseket végzek. Egy éven keresztül betekintést nyertem a természetgyógyászatba is.

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

 

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottsággal.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és megismételhetetlen megoldását megtalálnia.

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet.
A boldogság nem egy pillanatnyi állapot, hanem egy életforma amiért nap mint nap tenned kell, és nap mint nap élvezheted az előnyeit.

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

6 + 6 =