fbpx

Csáki Krisztina vagyok,

26-ik éve boldog házasságban élek férjemmel és 23 éves fiunkkal. Első végzettségem: okleveles közgazdász és egyre többet boldogság és párkapcsolati coachinggal foglalkozom.

2011-ben megtanultam az ÉFT-t (érzelmi felszabadítás technika)  amit az eddigi életem különböző élet szakaszainak még boldogabbá tételére használtam és használom a mai napig.

Az ÉFT mellett Life Coachingreikit, indiai fejmasszázst, valamint Access Barst is megtanultam és kezeléseket végzek. Egy éven keresztül betekintést nyertem a természetgyógyászatba is.

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket. 

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Küldetésem, hogy minnél több BOLDOG ember legyen a földön.

… tehát nem csak beszélek róla és segítséget ígérek a módszereimmel, hanem így is élek, megélem a boldog és kiegyensúlyozott életet minden nap!

Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottsággal.

Amire számíthatsz: szakmai alaposság, diszkréció, bizalmi légkör, precizitás, egyénre szabott megoldások, magas fokú empátia, minőség.

Az ügyfelek nem terápiára jönnek hozzám, hanem egy megoldásfókuszú beszélgetésre, ahol partneri viszonyban dolgozunk együtt.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és megismételhetetlen megoldását megtalálnia.

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet.
A boldogság nem egy pillanatnyi állapot, hanem egy életforma amiért nap mint nap tenned kell, és nap mint nap élvezheted az előnyeit.

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Csáki Krisztina

Szeretettel várom jelentkezésedet!

1 + 2 =