fbpx

Párkapcsolati coaching ONLINE

A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ!

Gyakran előfordul, hogy a pár hosszú időn keresztül szőnyeg alá söpri a problémákat. Nem tudják megbeszélni, megoldani a konfliktusokat, hallgatnak, vagy elbeszélnek egymás mellett. Lehet, hogy több olyan területe is van a kapcsolatnak, (pl. pénzügyek, gyereknevelés, anyós), ami folyamatos veszekedéseket generál. Ha egy párkapcsolat – házasság, együttélés – válságba kerül, nem törvényszerű, hogy váláshoz, szakításhoz vezessen. Ha a felek még éreznek egymás iránt valamit és szeretnék megjavítani a kapcsolatukat, akkor érdemes megkísérelni a párkapcsolati coachingot.

A módszer egyedülálló, mert:

 • Először külön-külön foglalkozom a pár tagjaival, így nyugodtan el tudják mondani a helyzetüket a saját nézőpontjukból, nem kell titkolózniuk, magyarázkodni egymás előtt.
 • Őszintén és nyíltan beszélgethetünk a kialakult állapot okairól, az eddigi megtett megoldási lépésekről és azok sikereiről, kudarcairól, az egyéni és közös tervekről, jövőképükről.
 • Ezután folytatjuk hármasban a munkát tovább. Az a célunk, hogy a felek végre “beszélgessenek”, sőt végre “hallják meg” azt amit a másik mond. Ez szükséges ahhoz, hogy a jövőben maguk legyenek képesek megoldani konfliktusaikat.

A találkozások között házifeladatot is kapnak a felek.

Én szeretnék javítani a párkapcsolatomon, de a párom nem hisz a párkapcsolati coachingban akkor mit lehet tenni?

Amennyiben a párod hallani sem akar róla, gyere el egyedül. Senkit nem lehet akarata ellenére bármire kényszeríteni és még kevésbé erőszakkal megváltoztatni. A saját hozzáállásodat te meg tudod megváltoztatni és ezáltal a kapcsolatod is változik.

Párkapcsolati coaching során a következő esetekben tudok segíteni:

  • ellaposodott a kapcsolatotok, eltávolodtatok egymástól
  • már alig beszélgettek egymással
  • elmúlt a szenvedély a kapcsolatotokból
  • gyakran veszekedtek, és a vitákat nem követi megegyezés
  • viták vannak köztetek a pénzügyekről, a gyereknevelésről, a szülőkkel való kapcsolattartásról
  • felvetődött benned, hogy megcsal a párod, már nem bízol benne
  • kiderült, hogy valamelyik fél hűtlen volt, de szeretnétek együtt maradni
  • a gyerekek miatt szeretnétek javítani a kapcsolatotokon

Miért éri meg eljönni a párkapcsolati coachingra?

Mert lehet, hogy megmenthető még az a kapcsolat, amiről ti azt hiszitek, hogy menthetetlen.Mert ráláthattok arra, hogy hol akadt el a kapcsolat és közös erővel tudtok még javítani rajta

Hány alkalom szükséges?

Ez azon múlik, hogy mennyire távolodtatok el egymástól, mennyire gyengült meg kettőtök kapcsolata. Mivel a problémák többsége hosszú hónapok, évek alatt alakul ki, nem 1-2 alkalom alatt lehet helyrehozni. Általában 8-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a pár tagjai ismét jól működjenek együtt. Egy alkalom 1 órás és heti gyakorisággal érdemes coachingra járni. Minden kapcsolat más, mindenkinek különböző problémái vannak. Ne dobd el, inkább próbáld meg megjavítani!

Hitelesség

Nagyon boldog házasságban élek! A férjemmel 26 éve vagyunk házasok. Szerelem volt első látásra, ami még ma is tart. Egy boldog 24 éves fiunk van.Számomra a család a legfontosabb!

A jól működő házasságom azonban nem a szerencse műve! Nem magától alakult így. Egy párkapcsolat sohasem problémamentes és nem is ez a cél. Mindig jöhet és jön is egy újabb élethelyzet, nehezebb időszak, ami újabb problémákat hoz. A feladat az, hogy egymást segítve támogatva megoldjuk ezeket. Lehet, hogy néha kilátástalannak, reménytelennek, fáradtságosnak tűnik? IGEN! De megéri tenni, küzdeni érte! Hiszek ebben, így élek és több párnak segítettem már, hogy a kapcsolatuk szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen.

Árak

60 perces egyéni párkapcsolati tanácsadás

Egy teljes órát fogsz eltölteni egyéni coaching keretében. Feltárjuk, hol tartasz most a kapcsolatodban. Sok-sok olyan dologról beszélgetünk majd, ami segít felszínre hozni és feloldani a párkapcsolati elakadásaidat. Együtt megkeressük a problémák gyökerét, és számodra elfogadható legjobb megoldást.Hasznos gyakorlati segítséggel leszel ellátva. Már a legkisebb változás is nagy előrelépés lesz, hiszen ha te magad változtatsz, az a kapcsolatodra is pozitívan fog hatni.

Ára: 15.000 Ft

60 perces páros párkapcsolati coaching

Erre a találkozóra a pároddal együtt érkezel. Őszintén elbeszélgetek veletek a kapcsolatotokban lévő gondokról, elakadásokról, és segítek megtalálni rá a legjobb megoldást. Mindent megteszek azért, hogy erről a páros coachingról kapcsolatotokat megerősítve, sok hasznos gyakorlati segítség birtokában, BOLDOGAN távozzatok.

Ára: 20.000 Ft/pár

Garantált a siker?

A cél elérése közös munka eredményeként jön létre. Nem csak a párkapcsolati coachon múlik az eredmény, hanem azon is, hogy ti mennyire vagytok elkötelezettek a változás mellett. Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig, az eredmény is pontosan ugyanaz lesz, ami eddig. Ha változást akarsz az életedben, adjál magadnak egy esélyt, és gyere, nézzünk rá együtt a problémáidra, elakadásaidra és keressük meg együtt a számodra legjobb megoldást! A változásért tenned is kell!

100% elégedettségi garancia, hogy a módszerem működik

100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha az első coaching után úgy érzed, hogy nem kaptál tőlem értéket, visszaadom neked a teljes díját. Azonban erre soha nem volt még példa, mert az eredmények önmagukért beszélnek.

Készen állsz arra, hogy változtass az életeden?

Én hiszek abban, ha valami elromlott azt meg lehet javítani és nem kell újra cserélni! Már most egy lépéssel közelebb kerülsz a boldogabb párkapcsolathoz, ugyanis csak annyit kell tegyél, hogy bejelentkezel a párkapcsolati coachingra.

 

Jelenkezés, érdeklődés

Csak egy üzenet vagy telefonhívás és megbeszéljük, mit lehet tenni!

1. Opció: Hívj, amikor neked alkalmas!

Keress egy időpontot, amikor nyugodtan tudunk néhány percet telefonon beszélni és megosztod az élethelyzetet, amiben éppen vagy. Ezután még a hívás végén kitaláljuk közösen hogyan tovább. Hívj bizalommal a +36-30-8684 918-as telefonszámon és mindent megbeszélünk!

2. Opció: Add meg az elérhetőségeidet és visszahívlak!

Visszahívlak és megbeszéljük a megoldási lehetőségeket. Mindezt teljesen díjmentesen és mindenféle kötelezettségek nélkül teheted meg. Küldj nekem üzenetet itt!

 Ajánlás

“Nem tudom pontosan megfogalmazni, mennyire megnyugtató és erősítő érzés az, amikor egy nehéz helyzetben szeretetteljesen, előítéletek nélkül megfogod a kezem, átlendítesz a komor gondolatokon és visszavezetsz saját magamhoz.
Ahhoz az énemhez, amit a múltbéli események, emberek, körülmények, gondolatok elzártak, bezártak…
Amikor nem látok kiútat, amikor feladnám, amikor fáj, amikor megbetegít, akkor Te, gondoskodó, tiszta odafigyeléssel hallgatsz, meghallgatsz engem és közben úgy segítesz, hogy hagyod, magam döntsem el mi a legjobb számomra.
Ez a legszeretetteljesebb dolog amit egyik ember a másiknak adhat! ☺️
Hálásan köszönöm! ❣️

Beata Uszkai”