fbpx

Honnan jött az ötlet?

Több mint 10 éve rendszeresen járok konditerembe és megfigyeltem, hogy mindenki szorgalmasan végzi a gyakorlatokat, de vannak néhányan, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak lefogyni. 

🔒 Az edzés diétával kiegészítve néhány embernél valamiért nem vezet sikerre.

Valószínű te is hallottál Freud jéghegy hasonlatáról. Szerinte, a tudat csak a jéghegy csúcsa, és ahogy a víz felszíne alatt a jéghegy óriási tömege kibontakozik, úgy van jelen a tudatalatti a személyiségünkben. Szerinte minden érzelemnek és cselekedetnek oka van, bár az ok lehet, hogy a tudatalattiban rejtőzik.

 Tudatos tudat szinten senki se szeretne túlsúlyos lenni. A tudatos tudatszint alatt, az évek során felgyülemlett dolgok akadályozzák a fogyást.

 ⚓️ Tehát a túlsúly mögött lelki okok is állhatnak.

Ezért ígéretes a mi programunk, mert a túlsúlyodra a személyre szabott étrendet és életmódváltást kiegészítettük a túlsúlyod lelki okainak kezelésével.
🎯 Célunk, hogy testileg és lelkileg is a legjobb formádba hozzunk.

NEKED szól ez a program ha:

✅ Te is fogyókúráztál már és több kudarcot és csalódást éreztél?

Sikertelen diéták során vagy túl?

✅ Szeretnél  magabiztosabb lenni

✅ Szeretnél több önbecsülést, önbizalmat, önértékelést?

✅ Szeretnél világos jövőképet?

✅ Szeretnél megküzdeni a mindennapi stresszel?

✅ Egyedül nem megy? Jól jönne négy segítő kéz (két mentor) aki végig vezetnek az úton, akikkel meg tudod beszélni a nehézségeidet?      

 ✅ Eldöntötted, hogy csökkenteni szeretnél a súlyodon?

✅ Úgy érzed több van benned, többre vágysz, de eddig nem találtad meg az a programot ami neked segítene?

Legyen Neked is mentorod és kapcsolj rakéta sebességre.

Fejlődj Te is hétről hétre, hiszen mindketten itt vagyunk és Téged támogatunk, hogy elérd a legmerészebb célodat.

Személyre szabott segítség – Tőlünk valódi ÉRTÉKET kapsz!

Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma segítség sem. 

Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik embernél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog. 

Mit tartalmaz a program?

Ez a két hónap csak RÓLAD szól!

Mindkét mentor támogat TÉGED, kizárólag a TE személyiségednek, életvitelednek, vitalitásodnak, napi rutinodnak és ízlésednek megfelelő megoldásokat fogunk ajánlani. Addig finomítunk rajta hétről hétre, hogy a végére teljesen RÁD lesz szabva. Két hónapon át mindketten fogjuk a kezed, heti rendszerességgel egy-egy órát fogsz párhuzamosan konzultálni velünk.

A mi célunk, hogy RAGYOGJ kívül belül!

Külső – belső átalakulás 2 hónap alatt – Lehetséges? VELÜNK IGEN!

Németh Katalin – HAPPY DIET életmód és táplálkozási tanácsadó
FÜGGETLEN táplálkozási és életmód tanácsadóként dolgozom a győri stúdiómban. Több éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, természetes megoldásokkal, termékértékesítés nélkül dolgozom.

Happy Diet EXKLUZÍV csomag két hónap alatt segítségedre leszek a teljes életmódváltásban, és a személyre szabott étrend kialakításában.

Pontosan mire számíthatsz tőlem?

 • Első alkalommal állapotfelmérést végzek kérdőívekkel: érintve az élet számos területét (úgy, mint egészségi állapot, sport, alvás minősége, stressz, napi rutin, szokások és természetesen nagy hangsúllyal a táplálkozás minden oldalról.)
 • Megismerheted az egészséges életmód alapjait: mit együnk és mit ne együnk. Beszélünk az elhízás okairól és következményeiről.
 • Elhagyjuk azokat a dolgokat, amelyek nem segítik a szervezet működését, helyette bevezetünk az étrendbe tápanyagdús, egészséges ételeket.
 • Önmagad megfigyelése nagyon fontos. Ismerd meg szervezeted működését táplálkozási napló segítségével, nézd meg, hogyan reagál a tested a változtatásokra.
 • Minden konzultáción kielemezzük az elmúlt hét eredményeit és válaszolok a kérdéseidre.
 • Megbeszéljük a heti bevásárló listát.
 • Folyamatosan kapsz gyakorlati tanácsokat, recepteket, megosztok veled főzéssel, táplálkozással kapcsolatos tippeket és trükköket J
 • Megtanulhatod, miért fontos előre tervezni. (ünnepek, nyaralás, vendégség)
 • Nincs időd főzni? Segítek, mire figyelj az étel rendelésekor
 • Végül személyre szabott minta étrendet állítok össze az ízlésed és szokásaid figyelembe vételével.
 • A program vége felé megtanulhatod, mi kell a testsúly megtartásához, esetleg a további fogyáshoz.
 • + egy ajándék tőlem: Életmódváltó kisokos (PDF formátumban)
Sikertörténet:

” Hálás vagyok Katinak, hogy mindig segített megoldani a felmerült problémákat. Személyre szabottan foglalkozott velem, adott tanácsokat, ötleteket. Ha nem ment valami, nem erőltette, valamihez, meg lehetett beszélni. A rendszeres kontroll nagyon sokat számított… Azon túl, hogy megszabadultam jelentős súlyfeleslegtől, fejlődtem is: tudatosság, önfegyelem, önkontroll, átgondoltság, változatosság, újdonságok, rendszer a táplálkozásban.” V.Andrea.

“Mindig is éreztem, hogy az életmódomon, elsősorban a táplálkozásomon kellene változtassak, de egyedül nem ment. Én ezért jelentkeztem erre a programra. Az első héten nem akartam hinni a mérlegnek, a második héten pedig már valóban éreztem a változást, sokkal több energiám lett. A Kati által összeállított étrend szuper”. T.R.

Csáki Krisztina – HAPPY LIFE életvezetési tanácsadó. Támogatni foglak a túlsúlyod lelki okainak kezelésével. 

🤗 Szeretettel, törődéssel és sok figyelemmel segítelek az utadon, hogy rátalálj a legjobb megoldásra ami hozzá segít a célod eléréséhez. 

Happy Life EXKLUZÍV csomag része, hogy két hónapon keresztül, minden héten találkozunk online vagy személyesen (Győrben), egy órán át csak a Te fejlődéseddel foglalkozzunk. 

A tartós és maradandó fogyás érdekében elengedhetetlen a lelki dolgokkal is foglalkozni. Amíg belül, lelkileg nem erősödsz, addig a fogyókúrák kevésbé lesznek hatásosak. 

Ezért az elsődleges szempont, hogy kezeljük a lelki eredetű problémádat, ami a jelenben zavar vagy gátol a fogyásban. Továbbá támogatlag lelkileg, hogy legyen erőd elérni a célodat. 

Belső ragyogás

A lelki problémák kezelésén túl abban is segíteni fogok, hogy Te is rátalálj, hogyan tudsz minőségibb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élni.

Ehhez személyre szabott életmód váltásra van szükséged. A konzultációkon oldjuk a problémáid és meg is tanítom azokat a módszereket amire Neked szükséged van. Például, ha stresszes életed van megtanítalak meditálni, relaxálni. Kizárólag olyan technikát, megoldást, módszert ajánlok, amelyeket kipróbáltam és működnek. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, kipróbálom az új módszereket. Teljes mértékben gyakorlatias a módszerem, azonnal használható tudást kapsz a kezedbe, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

A 2 hónapos program keretében segítek Neked: 

Önbizalmad növelésében

Tippeket és trükkök az önbizalmad növelésére, a cél hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.

Lelki béke  

Életünkben sok nehézség, kihívás jön szembe, amelyből nehéz felállni, vagy továbblépni, és van úgy, hogy nem is igazán sikerül segítség nélkül. Ezt az időszakot úgy élhetjük meg, mintha megállt volna az életünk. Nem jönnek a sikerek, a kapcsolataink sem úgy alakulnak ahogy szeretnénk, nem érzed jól magad és az is előfordul, hogy folyton fáradt vagy.

Ha nincs meg a lelki békéd lehet, hogy aludni sem tudsz. Sajnos nem segít az alvás amikor a lelked fáradt. Aludhatsz tíz órát is mégis fáradtan ébredsz. 

Nincs nagyobb kimerültség annál, mint amikor elfárad a lelked. Egy veszekedés, egy csalódás, egy kudarc, egy eredménytelen próbálkozás, egy helyzetbe való beragadás, mind-mind lelki energiát fogyaszt. 

Ha nincs rend a lelkedben, folyton ott motoszkál a gondolatodban az a valami, amitől nincs meg a lelki békéd. Ismerős érzés?   

Ügyfelem mondta … 

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled. Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal” Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!”

Erőt adó eszközök, mit csinálj ha nehéz …

Emlékszel a Popeye a tengerészre vagy a Gumimacikra?

Popeye-nek ott volt a spenót, a Gumimaciknak a gumibogyó szörp, megitták és hipp hopp már erőre is kaptak.Mindegyikőjüknek volt valami erőt adó varázsszerűk, amely átsegítette őket a nehéz helyzeteken.

Neked mi a varázsszered? Mi az, ami erőt tud neked adni akkor is, ha úgy érzed nem fog menni?       

Ebben is a segítségedre leszek, hogy összeszedjük közösen mi az ami neked segít ha nehéz. Nekem egy képzeletbeli kincsesládám van és ebben őrzőm azokat az eszközöket amelyek nekem segítenek.

 Stresszkezelés  

Különböző stresszkezelő módszereket fogok neked megtanítani. Többek között megtanítalak meditálni és egy ajándékot is kapsz tőlem – készítek neked egy személyre szabott meditációt. 

Ez a meditáció nagyon különleges, mivel ez a Te megoldandó feladatodra készül. Ahogy nincs két egyforma ember úgy nincs két egyforma meditáció sem. Kizárólag a Te személyes problémáid megoldásával, a Te kibillent egyensúlyod visszaállításával foglalkozik. Ettől teljesen más, mint egy általános meditáció, és ezért ilyen hatékony!

Ügyfelem mondta … 

„Kriszti köszönöm, hogy az utamba kerültél. Nagyon jól esnek a beszélgetések veled. Sokkal jobban érzem magam. Ma is meditáltam és nagyon jó hatással van rám. Újra visszahoztad az életembe. Érzem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok 😊”  K. Brigitta Németország (37).További visszajelzést itt olvashatsz. 

Válaszd a boldogságot! / Hangold magad pozitívra!

Itt a pozitív gondolkodással leszek a segítségedre. Ez nem azt jelenti, hogy rózsaszín szemüveget viselsz, önmagadat becsapva. A pozitív gondolkodás egy életszemléletet jelent, ami nagy mértékben meghatározza az emberi élet minőségét. Egy megoldás centrikus hozzáállást jelent.

Célkitűzése – jövőkép – bakancslista

Közösen kidolgozzuk mi a célod a programmal. 

 Ismerd meg Önmagad  pl Erősség, gyengeség

Ez egy önmagadra irányuló folyamat, melynek segítségével sikeresebb és boldogabb lehetsz az életben. Azt is jelenti, hogy képes vagy felismerni és kijavítani a hibáid, és így egy magasabb szintre kerülsz a személyes fejlődésedben.

Sikertörténet:

Nem tudom pontosan megfogalmazni, mennyire megnyugtató és erősítő érzés az, amikor egy nehéz helyzetben szeretetteljesen, előítéletek nélkül megfogod a kezem, átlendítesz a komor gondolatokon és visszavezetsz saját magamhoz. Ahhoz az énemhez, amit a múltbéli események, emberek, körülmények, gondolatok elzártak, bezártak…
Amikor nem látok kiútat, amikor feladnám, amikor fáj, amikor megbetegít, akkor Te, gondoskodó, tiszta odafigyeléssel hallgatsz, meghallgatsz engem és közben úgy segítesz, hogy hagyod, magam döntsem el mi a legjobb számomra.
Ez a legszeretetteljesebb dolog amit egyik ember a másiknak adhat! ☺️  Hálásan köszönöm! ❣️” Uszkai Beáta                                      

A Happy Diet – Happy Life EXKLUZÍV csomag igénybe vehetet személyesen Győrben vagy online.

Online konzultáció: 

 • 👉 online konzultáció előnye, hogy legyél külföldön vagy más városban, a közös találkozás könnyedén megvalósítható
 • 👉 időt takarítunk meg – nincs elvesztegetett utazási idő
 • 👉 kényelmes, hiszen a saját lakásodból igénybe veheted
 • 👉 rugalmas időbeosztás, gyakorlatilag bárhol, bármikor. Nincs üzemanyag költség és plusz utazási idő sem, így az ezzel nyert időt akár magadra vagy a családodra, munkádra tudod fordítani, amire éppen szeretnéd
 • 👉 szükséges eszközök: okostelefon vagy számítógép webkamerával és internet
 • 👉 online tudunk beszélni: Facebook messengeren Kriszta Csáki, Skype-on: csakijanos76, Viberen, WhatsApp-on 

 +1 Ajándék:  stabilan számíthatsz ránk – VIP csoport

A program után sem engedjük el a kezed. Aki elvégzi ezt a programot az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat. Egy segítő és támogató csoport részévé válik.

Mire számíthatsz ha Te is igénybe veszed a programot és bekerülsz ebbe a csoportba?

 • Heti rendszerességgel egy személy a csoportból ajándékba kap tőlünk 30 perc online konzultációt.
 • Havonta exkluzív meditációt csak a csoporttagoknak, amit én Csáki Kriszti írok. A meditáció témáját megszavazzuk a csoporton belül a csoporttársakkal.
 • Amire még számíthatsz: a fejlődésedet elősegítő gyakorlatok, könyvajánlók és más izgalmas tartalmak várnak rád

Miért érdemes elvégezned ezt a programot?

🌞 Mert természetes módszerekkel szeretnéd elérni a túlsúlyod csökkenését.

🌞 Mert eleged van már a túlsúlyból és eldöntötted, hogy le szeretnél fogyni.

🌞 Mert szeretnéd visszanyerni az önbizalmadat.

🌞 Mert minőségibb életet szeretnél élni.

🌞 Mert bátrabbá szeretnél válni és magabiztosabban fellépni a kialakult élethelyzetekben.

🌞 Mert úgy érzed, több van benned, és változtatni akarsz az életeden!

🌞 Mert a boldogabb és sikeresebb élethez a fejlődés a kulcs és ez a program ezt biztosítja számodra. 

 Készen állsz arra, hogy Te is változtass az életeden?

☯️ Azért dolgozunk, hogy eljöjjön egy nap amikor

 • kiegyensúlyozott vagy,
 • ideális a testsúlyod,
 • a feladatokat és kihívásokat ügyesen kezeled,
 • jól érzed magad és boldog vagy.

Tudod, ez az a nap, amikor azt érzed, hogy minden rendben van az életedben.

🌈 Az a bizonyos külső-belső ragyogás. Amikor valaki rád néz és sugárzik rólad, hogy rendben vagy.

Ne várj tovább! Megérdemled, hogy Te is csinos legyél és boldog, kiegyensúlyozott életet élj!

Happy Diet – Happy Life EXKLUZÍV

8 alkalmas csomagajánlat.

✅ Online konzultáció – kényelmes, idő és költség, megtakarítás (nincs üzemagyag és parkolási költség). Igény esetén személyes konzultációra is van mód Győrben.

✅ Nem csak tanítjuk és segítünk, hanem így is élünk.

VIP csoport stabilan számíthatsz ránk aki részt vesz a programban az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat, egy segítő és támogató csoport részévé válik.

Az első alkalom ingyenes 30 perc. 

✅ A csomag árát kérd emailben egyboldogabbelet@gmail.com

Foglalj le egy csomagot magadnak MOST kötelezettség nélkül!

Már most egy lépéssel közelebb kerülsz a minőségibb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb élethez, ugyanis csak annyit kell tegyél, hogy bejelentkezel az ingyenes 30 perc online konzultációra.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és ezzel már le is foglaltál egy csomagot magadnak kötelezettség nélkül. A csomag árát fizetni később kell, az első ingyenes konzultáció után. Ha megbizonyosodtunk, hogy hatékonyan tudunk együtt dolgozni, csak ezt követően kell befizetni a csomag árát. De legalább adtál egy esélyt magadnak, hogy Te is csinos legyél és boldog, kiegyensúlyozott életet élj, hiszen Te is vágysz rá!

Keress egy időpontot, amikor nyugodtan tudunk online beszélni, Te felteszed a kérdéseidet ami foglalkoztatnak a csomaggal kapcsolatosan Mi felvázoljuk, hogy tudunk Neked személyre szólóan segíteni.

Rendelés lépései:

 1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot.
 2. Felvesszük Veled a kapcsolatot.
 3. A 30 perces online konzultáción tájékoztatunk a csomag tartalmáról és egyéb teendőkről.
 4. Utalás megtörténte után időpontot egyeztetünk.

Kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket! Írd meg, hogy melyik időpont ideális Neked és emailben visszajelzek.

10 + 11 =

Ha kérdésed van telefonon is felhívhatsz minket és a kérdéseidet átbeszélhetjük.

Németh Katalin – HAPPY DIET életmód és táplálkozási tanácsadó +36  30 245 9159

Csáki Krisztina   – HAPPY LIFE életvezetési tanácsadó +36 30 868 4918

Szeretettel várunk!

error: Védett tartalom!