Személyes konzultáció lehetőség?

Győrben az Angyalboltban, Aradi vértanúk útja 8. fogadok személyesen klienseket előre egyeztetett időpontban.

Dolgozol online?

Igen BOLDOGSÁG terápiára lehet skype-on vagy egyéb online felületen is igénybe venni. Bár számtalan ember eleinte tart tőle, és csak a személyes kapcsolattartásban hisz, mindenkit arra bíztatok, hogy próbálja ki, nekem nagyon jó tapasztalataim vannak. Így a külfölden és Győrtől távol élő emberekkel skype-on,vagy messengeren tudunk találkozni, és még olcsóbb: 8.000 Ft/ 60 -90 perc, mint a személyes 10.000 Ft / 60 -90 perc). Ideális azoknak akik sokat dolgoznak és csak reggel munka előtt, vagy este munka után érnek rá (reggel 7:00-10:00 és este 19:00-20:00 ).

Hogyan kell bejelentkezni? 

 • küldj nekem üzenete itt az oldalon vagy
 • írj e-mailt egyboldogabbelet.gmail.com vagy
 • hívj a +36 30 8684918 telefonszámon, de erre csak korlátozott időbe van lehetőség: munkanapon 16:00-19:00

Mennyi ideig zajlik egy kezelés?

Általában 60-90 percet szánok egy alkalomra.

Hány alkalom tud segíteni?

Akár egy is. Egy probléma megoldása átlagosan 4-6 alkalom. Ennél lehet kevesebb is pl. egyetlen alkalom után is megoldódott már párkapcsolati probléma.

Hogyan fogod érezni magad a BOLDOGSÁG terápia konzultáció után?

Leggyakrabban két állapot fordul elő:
Az egyik, aki feldobódott, izgatott. Mivel valami blokk, régi nézőpont, stressz távozott belőle, ezért feltöltve érzi magát. Olykor este nehezen alszik el, annyira könnyűnek, frissnek érzi magát.
A másik típus, aki a blokk, vagy stressz távozása után végtelenül álmosnak, fáradtnak érzi magát. Ez azért van, mert ha évekig megfeszül valami testben vagy az idegrendszerben a tárolt probléma miatt, akkor amikor ez kimegy belőle, akkor hosszú idő után először lesz az illető képes lazítani. Elernyed és aludni vágyik. Sokan számoltak be a kezelést követően arról, hogy haza mentek, egyből ledőltek, elaludtak és csak órák múlva ébredtek egy valódi, mély álomból. Nem volt feszültség, csak alvás. 

Mindenkinek működik a BOLDOGSÁG terápia?

Igen. Én hiszek a módszeremben, ezért ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát! 

Milyen megoldandó feladattal lehet hozzád bejelentkezni?

Bár furcsán hangzik, de szinte bármivel.

 • élethelyzeti elakadások:
  • párkapcsolat
  • anyagiak
  • konfliktusok
 • érzelmi problémák: gyász, szorongás, pánik, félelem, önbitalomhiány, stressz, …
 • rossz a párkapcsolatod
 • rossz a kapcsolatod a gyerekeiddel
 • nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt

A sor a végtelenségig sorolható.

Kedvezményre van lehetőség?

Igen! 

 • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak, akik néhány mondatban leírják nekem (például emailben), hogy az előző kezelés után milyen változások voltak tapasztalhatók náluk (legyen az bármilyen jellegű).
 • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak a továbbajánlóknak, akikre egy új kezelt kifejezetten hivatkozik, hogy ő ajánlotta neki a kezelést. Ha többen is vannak új kezeltek: annyiszor 10% a kedvezmény jár a továbbajánlónak, ahányan az első kezelésnél hivatkoznak rá, a kezelés díjának mértékéig.

Gyakran feltett
kérdéseitek,
örömteli válaszaim