Kapcsolat

Kapcsolat

Küldj nekem üzenetet!

9 + 2 =

Szeretettel várom jelentkezésedet az alábbi elérhetőségeken!

Csáki Krisztina

E-mail: egyboldogabbelet@gmail.com

Telefon: +36 30 8684918 munkanapon 16:00-19:00

Személyes találkozásra Győrben, az Angyalboltban ( Aradi vértanúk útja 8) van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően (+36 30 8684918).

BOLDOGSÁG terápiára és ÉFT (érzelmi felszabadítás technika) kezelésre lehetőség van online:

  • viberen,
  • skypeon:csakijanos76 vagy
  • messengeren: Kriszta Csáki
  • watsapp

Lehetőség van egy díjmenetes 30 perces konzultáció

Telefonon történő konzultáció, amely során felteheted kérdéseidet, röviden elmondhatod a nehézségeid, mi okozza számodra a legnagyobb kihívást most életedben, min szeretnél változtatni. Megtudhatod hogyan is dolgozhatunk együtt, s hogyan fog segítségedre lenni a boldogság terápia.

Van aki már kipróbálta és megosztotta a sikertörténetét. Itt olvashatsz bővebb infót.

 

Fizetési feltételek

Amennyiben online veszed igénybe a segítségemet kérlek az összeget átutalással fizetsd ki. Legkésőbb a konzultáció napjáig érkezzen meg a díj az alábbi számlára.

Számlatulajdonos: Csáki és Csáki Kft

Számlaszám: 10918001-00000076-75730001

Kérlek az átutalás közlemény mezőben a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét írd be, amely adatok a számlakészítéshez szükségesek. Ezek hiányában az átutalást nem tudom fogadni, mert az nem könyvelhető. Minden utalásról számla készítek, melyet emailben elküldök, kérésre postázok.

Árak

BOLDOGSÁG terápia és ÉFT kezelés:

  • Személyes találkozás esetén: 20.000 Ft/ 60 – 90 perc
  • Online: skype, watsApp, viber, vagy messenger esetén: 10.000 Ft / 60 – 90 perc

Reiki kezelés: 10.000 F/ 60 perc

Indiai fejmasszázs: 5.000 Ft/ 30 perc

Access Bars kezelés: 10.000 Ft/ 60 perc

Kedvezmény:

  • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak, akik néhány mondatban leírják nekem (például emailben), hogy az előző kezelés után milyen változások voltak tapasztalhatók náluk (legyen az bármilyen jellegű).
  • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak a továbbajánlóknak, akikre egy új kezelt kifejezetten hivatkozik, hogy ő ajánlotta neki a kezelést. Ha többen is vannak új kezeltek: annyiszor 10% a kedvezmény jár a továbbajánlónak, ahányan az első kezelésnél hivatkoznak rá, a kezelés díjának mértékéig.
  • 10% kedvezmény jár ha ajándékutalványt vásárolsz- bővebb infó itt!

 

100% pénzvisszafizetési garancia

Én hiszek a módszeremben, ezért ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló egyénre szabott konzultációról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a kezelés végén és visszaadom az árát! A kezeléseken kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!