Boldogság terápia

Az élet azért van, hogy élvezzük!

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottsággal.

A tudatos tudatszintjén minden ember boldog, gazdag és sikeres szeretne lenni és jó párkapcsolatra vágyik.

A mély tudatszintjükön egyeseket valami megakadályoz ebben. Ezek lehetnek korábbi sérelmek, kudarcként átélt események amiket nem tudott feldolgozni vagy a hitrendszerünkből, neveltetésünkből és az örökölt családi mintáinkból származó meggyőződéseink.

MIBEN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI?

 • párkapcsolatod javításában
 • kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
 • nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt 
 • stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
 • előadás, vizsga közbeni blokkok megszüntetésében 
 • önbizalmad növelésében 
 • szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében

Segítek neked , hogy megtaláld a mély tudatszinteden elrejtett okokat, amelyekkel akadályozod magad abban, hogy még boldogabb életed legyen.

Segítek neked feloldani, elengedni a megtalált okokat.

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holt ponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.

Ha valami nem jó az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogy lepakold a terheket, és legyen hely az örömnek, és a boldogságnak is.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és szükség esetén megismételhető megoldását megtalálnia.

SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS – Tőlem valódi ÉRTÉKET kapsz!

Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma kezelés. Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik ügyfélnél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog.

Én hiszek benned és hiszek a módszeremben, ezért ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

MI TÖRTÉNIK MIUTÁN JELENTKEZTÉL ÍRÁSBAN A KONZULTÁCIÓRA?

Időpont egyeztetés

Egy kedvező időben felhívlak, hogy egyeztessünk egy olyan időpontot, amikor nyugodt, zavartalan körülmények között tudunk beszélni. 

Lehetőség van egy díjmenetes 30 perces konzultáció

Telefonon történő konzultáció, amely során felteheted kérdéseidet, röviden elmondhatod a nehézségeid, mi okozza számodra a legnagyobb kihívást most életedben, min szeretnél változtatni. Megtudhatod hogyan is dolgozhatunk együtt, s hogyan fog segítségedre lenni a boldogság terápia.

Kezelés ára:

 • Személyes találkozás esetén: 20.000 Ft/ 60-90 perc
 • Online: skype, viber, watsapp vagy messengeren 10.000 Ft / 60-90 perc

Személyes találkozás vagy online:

 • Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően Angyalbolt Győr, Aradi vértanúk útja 8.
  Én a Jókai Parkolóházban parkolok, Győr, Jókai u. 7, és csak 200 Ft/óra
 • Az online kezelés előnye, hogy nem szükséges személyesen találkozni, az internet segítségével Skype,WatsApp, Viber vagy Messenger hatékonyan tudunk egymással dolgozni.Telefon vagy laptop segítségével látjuk egymást és hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

Kedvezmények:

 • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak, akik néhány mondatban leírják nekem (például emailben), hogy az előző kezelés után milyen változások voltak tapasztalhatók náluk (legyen az bármilyen jellegű).
 • 10% kedvezmény jár a következő kezelés díjából azoknak a továbbajánlóknak, akikre egy új kezelt kifejezetten hivatkozik, hogy ő ajánlotta neki a kezelést. Ha többen is vannak új kezeltek: annyiszor 10% a kedvezmény jár a továbbajánlónak, ahányan az első kezelésnél hivatkoznak rá, a kezelés díjának mértékéig.
 • 10% kedvezmény jár ha ajándékutalványt vásárolsz- bővebb infó itt!

 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló egyénre szabott konzultációról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!

Visszajelzések

Az ajánlás (jó szívvel):

Életem egy nehéz időszakában nyújtottál nekem segítő kezet. Sokat segítettél abban, hogy átértékeljem a dolgokat és megtaláljam, hogy mi az, ami igazán fontos nekem. Elindítottál egy úton, ahol minden nap egy újabb lehetőség önmagunk megismerésére és a fejlődésre.

Köszönöm Neked Kriszti és kívánom, hogy sok helyre irányítson még a sors, ahol hozzám hasonlók várnak a segítségedre.”

„ Sokkal jobb minden … Annyira örül az esti  mesélésnek, és úgy érzem jobban van. Persze azért néha begorombul, de próbálom a megbeszéltek szerint rendezni a helyzetet.                              Köszönöm ❤️ ”

“Édesanyám az egyik napról a másikra járóképtelen lett. Egész család tehetetlenül áll az egész helyzet előtt, hogy hogy segítsünk rajta. Szörnyű érzés átélni azt, amikor a szeretett családtagunkat baj éri. Mind lelkileg, mind fizikálisan nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Minden gondolatom ő körülötte forgott.

Szerencsére találkoztam Krisztivel akiből mindig a pozitivizmus, szeretet árad. Ő mondta, hogy menjek el hozzá, tud segíteni rajtam. Egy ÉFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem azt a terhet, ami nyomott édesanyám betegségével kapcsolatban.

Nyilván a minden napok nem egyszerűek, de tudom kezelni őket, segített a kezelés. Hálás vagyok Krisztinek.”

“Egy éve kezdtünk el együtt dolgozni, ezalatt teljesen átrendeződött az életem. AZ Ő segítségével javarészt sikerült feldolgoznom a válásomat és édesapám eltávozását, a gyerekek nevelésével járó felelősséget sikerült felvállalnom, és egy új párkapcsolatom is stabilizálódni látszik. Mivel nálam  ennyi esemény nagy hirtelenjében történt, szerintem Kriszti segítsége nélkül már ledöntött volna ennyi  veszteség a lábamról. Jelenleg az áldozat-szerepet szeretném végképp letenni, és ahogy látom, ez is több nő mindennapi életének része, akár tud róla, akár nem. 

Azt viszont sikerült felismernem, hogy a megoldott feladatok után újabbakat kapunk, hiszen az emberi élet egy állandó fejlődés. Azonban azt, hogy hogyan állunk hozzá az elvégzendő feladatainkhoz, azt mi választjuk meg. Ahogy azt is, hogy esetenként kérjük-e egy-egy segítő segítségét, avagy magunk is önállóan boldogulunk. Ha az előbbi megoldást keresitek, bátran forduljatok Krisztihez, csalódni biztosan nem fogtok!!” 

Lelki oldással segítettem a visszajelzés írójának egy adott megoldandó feladat elengedésében. Ezt követően vissza szerezte a lelki békéjét, a nyugodt lelki állapotát. Amikor lelkileg egyensúlyban vagy az kihat az élet minden területére is és így jól alakulnak a dolgaid.

“Szia☺️❤️
Csak azért írok, mert túl vagyok a szakmai vizsga gyakorlati részén, és sikerült!
Valahol éreztem, hogy eláraszt a nyugalom, és úgy érzem, Neked köszönhetem❤️

“Kislányom lassan két éves lesz, de három hónapos kora óta hordoztam magamban egy elég kellemetlen kórházi élményt vele kapcsolatban. Éreztem, hogy azóta sem sikerült feldolgoznom, inkább csak elnyomtam magamban. Ha bármikor előjött a téma, még mindig megkönnyeztem és összeszorult a gyomrom.
Krisztivel egy EFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem ezt a blokkot és végleg el tudjam engedni a rossz emlékeket.
Nagyon hálás vagyok neki és mindenkinek szívből ajánlom, akinek segítségre van szüksége, mert amellett, hogy gyógyításra született, rendkívül kedves, türelmes és empatikus.”

BESZÉLJ VELEM!

Első 30 PERCES KONZULTÁCIÓD DÍJMENTES