fbpx

Happy Life – Boldog élet

 

   Válaszd a boldog életet!

 

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottságommal. 

Egy saját, speciális módszert alakítottam ki.

SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG – Tőlem valódi ÉRTÉKET kapsz!

Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma segítség sem.

Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik embernél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog.

Az aktuális igényed szerint használok többek között:

Life coaching eszközöket

Érzelmi Felszabadulás Technikát – EFT (Emotional Freedom Techniques)

Személyre szabott vezetett meditációt

– Relaxációs technikákat  

A tudatos tudatszintjén minden ember boldog, gazdag és sikeres szeretne lenni és jó párkapcsolatra vágyik.

A mély tudatszintjükön egyeseket valami megakadályoz ebben. Ezek lehetnek korábbi sérelmek, kudarcként átélt események amiket nem tudott feldolgozni vagy a hitrendszerünkből, neveltetésünkből és az örökölt családi mintáinkból származó meggyőződéseink.

 

 MIBEN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI?

 • párkapcsolatod javításában
 • kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
 • nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt 
 • stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
 • előadás, vizsga közbeni blokkok megszüntetésében 
 • önbizalmad növelésében 
 • szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében
 • …. a sor a végtelenségig sorolható

✅ Segítek neked , hogy megtaláld a mély tudatszinteden elrejtett okokat, amelyekkel akadályozod magad abban, hogy még boldogabb életed legyen.

Segítek neked feloldani, elengedni a megtalált okokat.

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holt ponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.

✅ Az elakadásodon túl abban is segíteni tudok, hogy rátalálj, hogyan tudsz minőségibb, kiegyensúlyozottabb életet élni. Ehhez személyre szabott életmód váltásra van szükséged. Például, ha stresszes életed van megtanítalak meditálni, relaxálni. Kizárólag olyan technikát, megoldást, módszert ajánlok, amelyeket kipróbáltam és működnek. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, kipróbálom az új módszereket. Teljes mértékben gyakorlatias a módszerem, azonnal használható tudást kapsz a kezedbe, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Ha valami nem jó az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogy lepakold a terheket, és legyen több hely az életedben az örömnek és a boldogságnak is.

🌞 Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és szükség esetén megismételhető megoldását megtalálnia.

 🌸 Lélektől a lélekig …

Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

 Visszajelzés: 

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.

A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled.

Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal” 

Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!”

P.  Szilvi (32 éves) Ausztria

 Lehetőség van egy díjmenetes 30 perces konzultációra

Szeretnéd többet tudni a módszerről, mielőtt neki állsz?

Díjmentes 30 perces beszélgetésre van lehetőség foglalj Telefonon történő konzultáció, amely során felteheted kérdéseidet,

röviden elmondhatod a nehézségeid, mi okozza számodra a legnagyobb kihívást most az életedben, min szeretnél változtatni.

Megtudhatod hogyan is dolgozhatunk együtt, s hogyan fog segítségedre lenni a boldogság coaching.

 

Konzultáció ára:

 • Személyes találkozás esetén: 15.000 Ft/ 60-90 perc. A személyes konzultáció sajnos drágább mivel nekem is plusz költségeim vannak (terembérlés, utazási idő és költség, parkolás)

 • Online: skype, viber, watsapp vagy messengeren 10.000 Ft / 60-90 perc

Csomagajánlatok

4 alkalmas online coaching csomag

4 darab 60 perces coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.Az ár egyösszegű előlegfizetés esetén értendő. A bérlet az első üléstől számított 3 hónapig érvényes.

Fizetés: Egy összegben az első alkalommal vagy előzetesen banki átutalással.

 Online konzultáció csomag ára: 38.000 Ft / Személyes konzultáció csomag ára: 58.000 Ft

6 alkalmas online coaching csomag

6 darab 60 perces coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.Az ár egyösszegű előlegfizetés esetén értendő. A bérlet az első üléstől számított 4 hónapig érvényes.

Fizetés: Egy összegben az első alkalommal vagy előzetesen banki átutalással.

Online konzultáció csomag ára: 54.000 Ft / Személyes konzultáció csomag ára: 84.000 Ft

10 alkalmas online coaching csomag

10 darab 60 perces coaching ülés, előre egyeztetett időpontban.Az ár egyösszegű előlegfizetés esetén értendő. A bérlet az első üléstől számított 4 hónapig érvényes.

Fizetés: Egy összegben az első alkalommal vagy előzetesen banki átutalással.

 Online konzultáció csomag ára : 90.000 Ft / Személyes konzultáció ára: 140.000 Ft

Személyes találkozás vagy online:

 • Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően

 •        – Győr, Csaba utca 18 

 •        – Angyalbolt Győr, Aradi vértanúk útja 8. Én a Jókai Parkolóházban parkolok, Győr, Jókai u. 7

 • Az online kezelés előnye, hogy nem szükséges személyesen találkozni, az internet segítségével Skype, WatsApp, Viber vagy Messenger hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

  Telefon vagy laptop segítségével látjuk egymást és hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

A boldog élet nem csak mese, hanem egy olyan lehetőség, ami mindenki számára elérhető!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem azt kaptad amire számították, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló egyénre szabott konzultációról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát!

Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap.

Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás. 

 

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!

Az évek alatt alakítottam ki a saját, egyedi módszeremet, amivel nagy sikereket érünk el ügyfeleimmel közösen:

 Visszajelzések 

„Kriszti köszönöm, hogy az utamba kerültél. Nagyon jól esnek a beszélgetések veled. Sokkal jobban érzem magam. Ma is meditáltam és nagyon jó hatással van rám. Újra visszahoztad az életembe. Érzem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok 😊”   K. Brigitta Németország (37)

Az ajánlás (jó szívvel):

Életem egy nehéz időszakában nyújtottál nekem segítő kezet. Sokat segítettél abban, hogy átértékeljem a dolgokat és megtaláljam, hogy mi az, ami igazán fontos nekem. Elindítottál egy úton, ahol minden nap egy újabb lehetőség önmagunk megismerésére és a fejlődésre.

Köszönöm Neked Kriszti és kívánom, hogy sok helyre irányítson még a sors, ahol hozzám hasonlók várnak a segítségedre.”

Vedd le a lábad a fékről és teljesülnek a vágyaid

 

 Elkezdtünk Krisztivel dolgozni és sorra jöttek a felismerések. Megértettem, honnan van bennem a szeretethiány érzése. Feljött, hogy nem várt gyerek voltam, és sokáig kirekesztettnek éreztem magam. Egész életemben azt éreztem, hogy nekem mindig sokkal többet kell adnom, mint amit kapok, mert másképp nem vagyok szerethető. Mióta ezt elengedtem, egyre jobb az önbecsülésem. Ezek nekem óriási dolgok. Nagy dolog, hogy meg merem engedni magamnak, hogy jól érezzem magam. Mióta így megnyíltam, be is vonzom a lehetőségeket.

Megjött a szerelem.

Valóban igaz, hogy csak akkor kapja meg az ember a valódi szerelmet, ha készen áll rá. Lelkünk hazatalált. Egész életemben valami hiányzott az életemből. Mintha fél ember lennék. Most úgy érzem, hazataláltam.

Mindketten érezzük, hogy már ezer éve ismerjük egymást. Tudjuk egymás gondolatait, érezzük egymás érzéseit. Mintha együtt lennénk akkor is, amikor nem találkozunk.

Ez a kapcsolat jó régre nyúlik vissza. Élmúlt életünkben/életeinkben már találkoztunk, s most szinte nem is kell újra megismernünk egymást. Ilyenkor minden természetes. Döbbenetes, de szavak nélkül is értjük egymást.

Beteljesedett az álmom

Rég dédelgetett álmom volt, hogy saját vállalkozást nyissak, ahol kézzel kötött gyerek ruhákat készítek. És ez is teljesült….

Értelmet nyert minden addigi szenvedésem. Végig kellett menjek az élet nehézségein, hogy az legyek, aki ma vagyok. Mikor készen lettem rá rátaláltam Krisztire aki segített, hogy beteljesítsem a vágyaimat.

Egy csodálatos párkapcsolatom van, amire mindig vágytam, hamarosan azzal fogok foglalkozni, amit szeretek. BOLDOG ember vagyok!

Végtelenül hálás vagyok Krisztinek, hiszen nélküle nem tudtam volna lepakolni a régi terheimet, és nélkülük nem tudtam volna beengedni az életembe az új dolgokat. Köszönöm a segítséget!

Azért írtam le a történetemet, hátha valaki erőt merít belőle! Szeretettel: Ella Olaszország (60) 

,„ Sokkal jobb minden … Annyira örül az esti  mesélésnek, és úgy érzem jobban van. Persze azért néha begorombul, de próbálom a megbeszéltek szerint rendezni a helyzetet.   

Köszönöm, egy hálás anyuka ❤️ ”

“Édesanyám az egyik napról a másikra járóképtelen lett. Egész család tehetetlenül áll az egész helyzet előtt, hogy hogy segítsünk rajta. Szörnyű érzés átélni azt, amikor a szeretett családtagunkat baj éri. Mind lelkileg, mind fizikálisan nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Minden gondolatom ő körülötte forgott.

Szerencsére találkoztam Krisztivel akiből mindig a pozitivizmus, szeretet árad. Ő mondta, hogy menjek el hozzá, tud segíteni rajtam. Egy ÉFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem azt a terhet, ami nyomott édesanyám betegségével kapcsolatban.

Nyilván a minden napok nem egyszerűek, de tudom kezelni őket, segített a kezelés. Hálás vagyok Krisztinek.”

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.

Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.

A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled. Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal” 

Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!”

P.  Szilvi  Ausztria

 Ebből a valós storyból egy romantikus filmet is lehetne forgatni …

A történet Erdélyben játszódik 20 évvel ezelőtt. Adott egy 16 éves fiú István és egy lány Enikő akik szerelmesek egymásban. Az a bizonyos tini szerelem. A fiú nem meri bevallani a lánynak, hogy szereti, mint utólag kiderült a lány is így érzet de Ő se osztotta meg az érzéseit. Idővel a sors elsodorta Őket egymástól. A fiú máshol talált munkát. Teltek az évek… 

A fiú élete nem volt boldog. Kereste a boldogságot, de reménytelenül. Egyik rossz kapcsolatból a másikba került és szinte minden esetben kihasználták. Sok csalódás érte. A minden napi életben sem találta a helyét.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Ez azt jelenti, hogy akinek velem van dolga, akinek a segítségemmel kell egy adott élethelyzetben továbblépni, az meg fogja találni a kapcsolatot velem. A segítségemmel fel tudja ismerni az adott élethelyzetet, amibe korábban belerekedt és képes lesz a saját, egyedi megoldását megtalálnia.

Így történt ez Istvánnal is. Megtalált 500 km távolságban. A segítségemet kérte.

Ahogy utólag kiderült, az akkor ki nem mondott gondolatok benne blokkokat képeztek a tudatos tudat szintje alatt és ezeket ONLINE közösen sikerült feloldani. Örömmel osztom meg veletek az alábbi sorait:

„Sokan vagyunk úgy, hogy az életűnk valahol letér az útról és csak a magány és bánat vár ránk. S még ha tudatosan is de ezt az utat választjuk mert már azt hisszük nincs más út csak illúzió és ámítás. Tudom mert én is ezen az úton jártam szinte 20 éven keresztül. De egy napon már nem bírtam. Nem értettem, hogy miért történik mindez velem és ideje lenne ezen változtatni. És amikor meghoztam ezt a döntést valahogy a világ is megérezte, s bár hihetetlen, de a legjobbkor ismertem meg Krisztát. Aki segített elindulnom ezen az úton, amin mindig is járnom kellet. Nélküle most is csak ugyan az a ember lennék, tele szomorúsággal és önsajnálatban szenvedve. De az Ő segítségével képes voltam talpra állni és meglátni az értelmét és a lényegét az életemnek.”

K. István Erdélyből

Lelkileg kiegyensúlyozottan készen lett egy BOLDOGABB életre és akkor a szerelem is megérkezett (az István esetében ez 2 hét alatt bekövetkezett). Hiszen készen volt rá.

De folytatódjon a szerelmi történet:

20 év után ismét egymásra találtak a 16 évesen tini szerelmével. Hogyan? Az internet segítségével. A fiú rajzol, nagyon tehetséges. Figyelt a megérzéseire és lerajzolta, amit a megérzései súgtak. Egyik rajz készült a másik után. Rajzolt és rajzolt és minden rajzát feltette a facebookra. Minden rajzába volt valami kis jel ami annak a valakinek szólt …

Egyszer csak ráírt a lány. Az a bizonyos lány … A nagy Ő akibe 20 éve, 16 évesen szerelmes volt. De vajon csak volt? Enikő észrevette azokat a bizonyos jeleket, amelyek el voltak rejtve a rajzaiban. Igen vette az adást. Elkezdtek poénkodni.

Mindenemet elveszed, már csak a lelkem az enyém – mondta a fiú
Viccelsz? Az már rég az enyém.
És ahogy ezt kimondta a fiú megértette miért is történt mindez vele. Az a bizonyos AHA érzés, amiről beszélni szoktak. Ismerős neked? Minden ami eddig történt vele az eddigi életében, a sok bánat, megcsalás, azok a kihalt érzelmek értelmet nyertek. Mert igaza volt. Nála hagyta a szívét 20 évvel ezelőtt. Valahogy a helyére került az a bizonyos hiányzó puzzle.

Beszélgetni kezdtek, mint kiderült mindkettőjük életében sok megpróbáltatás volt eddig. Voltak párkapcsolataik, de a boldogságot nem találták.

És minden egybe vág. Mindketten a saját útjukat járva kerestek egy- egy segítőt. Begyógyultak a lelki sebek, helyére kerültek a puzzlek és egymásra találtak. Ugyan arra vágynak és ugyan oda akarnak eljutni. Közösek a céljaik. A sors úgy alakította, hogy amikor készen lettek a találkozásra mindketten egyedül voltak.

Happy end: megbeszélték, hogy közösen fogják folytatni az életüket, amire „gyerekként” nem voltak készen. Mindennek oka van. Ennek is. Anno még 16 évesen nem voltak készen erre a párkapcsolatra. Már akkor érezték, hogy dolguk van egymással, de a szerelmük nem tudod kiteljesedni. Mindazok a megpróbáltatások, amin keresztül mentek szükségesek voltak ahhoz, hogy azzá váljanak, akik ma. Most lettek készen erre a párkapcsolatra. Ők szerencsés helyzetben vannak, mert mindketten egyidejűleg lettek készen erre.

Örülök, hogy István és Enikő boldogságához én is hozzájárultam.

“Egy éve kezdtünk el együtt dolgozni, ezalatt teljesen átrendeződött az életem. AZ Ő segítségével javarészt sikerült feldolgoznom a válásomat és édesapám eltávozását, a gyerekek nevelésével járó felelősséget sikerült felvállalnom, és egy új párkapcsolatom is stabilizálódni látszik. Mivel nálam  ennyi esemény nagy hirtelenjében történt, szerintem Kriszti segítsége nélkül már ledöntött volna ennyi  veszteség a lábamról. Jelenleg az áldozat-szerepet szeretném végképp letenni, és ahogy látom, ez is több nő mindennapi életének része, akár tud róla, akár nem. 

Azt viszont sikerült felismernem, hogy a megoldott feladatok után újabbakat kapunk, hiszen az emberi élet egy állandó fejlődés. Azonban azt, hogy hogyan állunk hozzá az elvégzendő feladatainkhoz, azt mi választjuk meg. Ahogy azt is, hogy esetenként kérjük-e egy-egy segítő segítségét, avagy magunk is önállóan boldogulunk. Ha az előbbi megoldást keresitek, bátran forduljatok Krisztihez, csalódni biztosan nem fogtok!!” 

Lelki oldással segítettem a visszajelzés írójának egy adott megoldandó feladat elengedésében. Ezt követően vissza szerezte a lelki békéjét, a nyugodt lelki állapotát. Amikor lelkileg egyensúlyban vagy az kihat az élet minden területére is és így jól alakulnak a dolgaid.

“Szia☺️❤️
Csak azért írok, mert túl vagyok a szakmai vizsga gyakorlati részén, és sikerült!
Valahol éreztem, hogy eláraszt a nyugalom, és úgy érzem, Neked köszönhetem❤️

Kata (18)  Győr

“Kislányom lassan két éves lesz, de három hónapos kora óta hordoztam magamban egy elég kellemetlen kórházi élményt vele kapcsolatban. Éreztem, hogy azóta sem sikerült feldolgoznom, inkább csak elnyomtam magamban. Ha bármikor előjött a téma, még mindig megkönnyeztem és összeszorult a gyomrom.
Krisztivel egy EFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem ezt a blokkot és végleg el tudjam engedni a rossz emlékeket.Nagyon hálás vagyok neki és mindenkinek szívből ajánlom, akinek segítségre van szüksége, mert amellett, hogy gyógyításra rendkívül kedves, türelmes és empatikus.”    Szilvi (32) Budapest

.… tehát nem csak beszélek róla és segítséget ígérek a módszereimmel, hanem így is élek, megélem a boldog és kiegyensúlyozott életet minden nap!

Árak és jelentkezés miatt a lenti gombra kattints!