fbpx

Happy Life – Boldog élet

 

   Válaszd a boldog életet!

 

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottságommal. 

Egy saját, speciális módszert alakítottam ki.

Hiszek a módszerembe, így élek és több embernek segítettem már, hogy boldog, sikeres és kiegyensúlyozott legyen.

 

 SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG – Tőlem valódi ÉRTÉKET kapsz!

 Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma segítség sem. 

 Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik embernél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog.  

Ügyfelem mondta …  

Nem tudom pontosan megfogalmazni, mennyire megnyugtató és erősítő érzés az, amikor egy nehéz helyzetben szeretetteljesen, előítéletek nélkül megfogod a kezem, átlendítesz a komor gondolatokon és visszavezetsz saját magamhoz.Ahhoz az énemhez, amit a múltbéli események, emberek, körülmények, gondolatok elzártak, bezártak…   

Amikor nem látok kiútat, amikor feladnám, amikor fáj, amikor megbetegít, akkor Te, gondoskodó, tiszta odafigyeléssel hallgatsz, meghallgatsz engem és közben úgy segítesz, hogy hagyod, magam döntsem el mi a legjobb számomra. Ez a legszeretetteljesebb dolog amit egyik ember a másiknak adhat! Hálásan köszönöm! ❣️Uszkai Beáta  

 

 Neked való ez a program ha: 

 • akarod a változást
 • hajlandó vagy tenni azért, hogy jobb legyen
 • hajlandó vagy időt szánni a BOLDOGABB életedért 

🌈 Én a jelenlegi helyzeted változásához 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Neked kell hozzá tenned!

 

Mi történik egy konzultáción? 

e-mailen vagy telefonon felkerestél és egyeztetjük az első konzultációt, amely online, bizalmi légkörben történik.

az első konzultáció ingyesen 30 perc, egy ismerkedés. Ha nem érezzük azt, hogy hatékonyan tudunk együtt dolgozni, akkor búcsút veszünk egymástól.Kizárólag olyan személyekkel kezdem el a konzultációt, akivel az első beszélgetésünk után Én úgy érzem, hogy tudok Neki segíteni.

személyre szabott megoldás – a coachinggal, Érzelmi Felszabadító Technikával (ÉFT), személyre szabott vezetett meditációt és egyéb gyakorlatokkal segítek NEKED megtalálni a számodra legjobb megoldást.

✅ez a program csak RÓLAD szól.

teljes titoktartás – a konzultáción elhangzottak teljes mértékben kettőnk között maradnak.

Mit tartalmaz a program?   

A program időtartalma két hónap, ami csak RÓLAD szól, TE vagy a legfontosabb!   

🤗 Szeretettel, törődéssel és sok figyelemmel segítelek az utadon, támogatlak TÉGED, kizárólag a TE személyiségednek, életvitelednek, vitalitásodnak, napi rutinodnak megfelelő megoldásokat fogok ajánlani. Két hónapon át fogom a kezed, heti rendszerességgel egy-egy órát fogsz velem konzultálni. 

Részletek a Happy Life programról:  

Két hónapon keresztül, minden héten találkozunk online vagy személyesen (Győrben), egy órán át csak a Te fejlődéseddel foglalkozzunk.   

A tartós és maradandó eredmény érdekében elengedhetetlen a lelki dolgokkal is foglalkozni. Amíg belül, lelkileg nem erősödsz, addig a program kevésbé lesz hatásosak. 

Segítek neked , hogy megtaláld a mély tudatszinteden elrejtett okokat, amelyekkel akadályozod magad abban, hogy még boldogabb életed legyen.   

Segítek neked feloldani, elengedni a megtalált okokat.   

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holt ponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.   

Tehát az elsődleges szempont, hogy kezeljük a lelki eredetű problémádat, ami a jelenben zavar vagy gátol, az életedben.   

 

Belső ragyogás   

A lelki problémák kezelésén túl abban is segíteni fogok, hogy Te is rátalálj, hogyan tudsz minőségibb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élni.   

Ehhez személyre szabott életmód váltásra van szükséged. A konzultációkon oldjuk a problémáid és meg is tanítom azokat a módszereket amire Neked szükséged van. Például, ha stresszes életed van megtanítalak meditálni, relaxálni. Kizárólag olyan technikát, megoldást, módszert ajánlok, amelyeket kipróbáltam és működnek. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, kipróbálom az új módszereket. Teljes mértékben gyakorlatias a módszerem, azonnal használható tudást kapsz a kezedbe, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.   

A 2 hónapos program keretében segítek Neked   

   ✅ Önbizalom növelésben  

Tippeket és trükkök az önbizalmad növelésére, a cél hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.  

   ✅ Lelki béke  

Életünkben sok nehézség, kihívás jön szembe, amelyből nehéz felállni, vagy továbblépni, és van úgy, hogy nem is igazán sikerül segítség nélkül. Ezt az időszakot úgy élhetjük meg, mintha megállt volna az életünk. Nem jönnek a sikerek, a kapcsolataink sem úgy alakulnak ahogy szeretnénk, nem érzed jól magad és az is előfordul, hogy folyton fáradt vagy.

Ha nincs meg a lelki békéd lehet, hogy aludni sem tudsz. Sajnos nem segít az alvás amikor a lelked fáradt. Aludhatsz tíz órát is mégis fáradtan ébredsz. 

Nincs nagyobb kimerültség annál, mint amikor elfárad a lelked. Egy veszekedés, egy csalódás, egy kudarc, egy eredménytelen próbálkozás, egy helyzetbe való beragadás, mind-mind lelki energiát fogyaszt. 

Ha nincs rend a lelkedben, folyton ott motoszkál a gondolatodban az a valami, amitől nincs meg a lelki békéd. Ismerős érzés?   

Ügyfelem mondta … 

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled. Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal” Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!”

   ✅ Erőt adó eszközök, mit csinálj ha nehéz …   

Emlékszel a Popeye a tengerészre vagy a Gumimacikra?   

Popeye-nek ott volt a spenót, a Gumimaciknak a gumibogyó szörp, megitták és hipp hopp már erőre is kaptak.Mindegyikőjüknek volt valami erőt adó varázsszerűk, amely átsegítette őket a nehéz helyzeteken.  

Neked mi a varázsszered? Mi az, ami erőt tud neked adni akkor is, ha úgy érzed nem fog menni?     

Ebben is a segítségedre leszek, hogy összeszedjük közösen mi az ami neked segít ha nehéz. Nekem egy képzeletbeli kincsesládám van és ebben őrzőm azokat az eszközöket amelyek nekem segítenek. 

   ✅ Stresszkezelés  

Különböző stresszkezelő módszereket fogok neked megtanítani. Többek között megtanítalak meditálni és egy ajándékot is kapsz tőlem – készítek neked egy személyre szabott meditációt.  

Ez a meditáció nagyon különleges, mivel ez a Te megoldandó feladatodra készül. Ahogy nincs két egyforma ember úgy nincs két egyforma meditáció sem. Kizárólag a Te személyes problémáid megoldásával, a Te kibillent egyensúlyod visszaállításával foglalkozik. Ettől teljesen más, mint egy általános meditáció, és ezért ilyen hatékony! 

Ügyfelem mondta … 

„Kriszti köszönöm, hogy az utamba kerültél. Nagyon jól esnek a beszélgetések veled. Sokkal jobban érzem magam. Ma is meditáltam és nagyon jó hatással van rám. Újra visszahoztad az életembe. Érzem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok 😊”  K. Brigitta Németország (37).További visszajelzést itt olvashatsz. 

   ✅ Válaszd a boldogságot! / Hangold magad pozitívra! 

Itt a pozitív gondolkodással leszek a segítségedre. Ez nem azt jelenti, hogy rózsaszín szemüveget viselsz, önmagadat becsapva. A pozitív gondolkodás egy életszemléletet jelent, ami nagy mértékben meghatározza az emberi élet minőségét. Egy megoldás centrikus hozzáállást jelent.

   ✅ Célkitűzés – jövőkép – karrier – bakancslista 

Közösen kidolgozzuk mi a célod a programmal.  

   ✅ Ismerd meg Önmagad  pl Erősség, gyengeség 

Ez egy önmagadra irányuló folyamat, melynek segítségével sikeresebb és boldogabb lehetsz az életben. Azt is jelenti, hogy képes vagy felismerni és kijavítani a hibáid, és így egy magasabb szintre kerülsz a személyes fejlődésedben. 

Ha valami nem jó az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogy lepakold a terheket, és legyen több hely az életedben az örömnek és a boldogságnak is. 

 A Happy Life csomagot igénybe veheted online vagy személyesen Győrben. 

Online konzultáció: 

 •  👉 online konzultáció előnye, hogy legyél külföldön vagy más városban, a közös találkozás könnyedén megvalósítható
 • 👉 időt takarítunk meg – nincs elvesztegetett utazási idő
 • 👉 kényelmes, hiszen a saját lakásodból igénybe veheted
 • 👉 rugalmas időbeosztás, gyakorlatilag bárhol, bármikor. Nincs üzemanyag költség és plusz utazási idő sem, így az ezzel nyert időt akár magadra vagy a családodra, munkádra tudod fordítani, amire éppen szeretnéd
 • 👉 szükséges eszközök: okostelefon vagy számítógép webkamerával és internet
 • 👉 online tudunk beszélni: Facebook messengeren Kriszta Csáki, Skype-on: csakijanos76, Viberen, WhatsApp-on 

 Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően 

 • 👉 Győr-Szabadhegy, Pattantyús utca 15 – ingyesen parkolással. 
 • 👉 Belvárosi helyszín: Czuczor Gergely u 18-24 Essencia Énidő Klubban – a győri színházzal szemben 3. emelet (41-es kapucsengő).  

  +1 Ajándék:  stabilan számíthatsz rám – VIP csoport 

 A program után sem engedem el a kezed. Aki elvégzi ezt a programot az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol     további fejlődési lehetőségre számíthat. Egy segítő és támogató csoport részévé válik.  

 Mire számíthatsz ha Te is igénybe veszed a programot és bekerülsz ebbe a csoportba?

 • Heti rendszerességgel egy személy a csoportból ajándékba kap tőlünk 30 perc online konzultációt.
 • Havonta írok egy exkluzív meditációt csak a csoporttagoknak. A meditáció témáját megszavazzuk a csoporton belül a csoporttársakkal.
 • Amire még számíthatsz: a fejlődésedet elősegítő gyakorlatok, könyvajánlók és más izgalmas tartalmak várnak rád.

 

Elégedettségi garancia, hogy a módszerem működik 

  

100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha az első konzultáció után úgy érzed, hogy nem kaptál tőlem értéket, visszaadom neked a teljes díját. Azonban erre soha nem volt még példa, mert az eredmények önmagukért beszélnek. 

Ügyfelem mondta … 

„Életem egy olyan szakaszában találkoztam Krisztivel, amikor nagyon sok megoldandó feladatom volt (családtagjaimnak és jómagamnak is…) és úgy éreztem, hogy nem találom a kiutat a gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat.

Jó volt beszélgetni a nehézségeimről. Kriszti meghallgatott, nem elemzett, nem irányított, csak finoman segített egy-egy kérdéssel, gondolattal abban, hogy én találjam meg a számomra legjobb megoldást.Ő mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a kiutat, ha kételkedtem önmagamban mindig segített egy-egy jó kérdéssel.

A pozitív, megnyugtató erő, ami sugárzik belőle segített elhinni, hogy mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tenni kell érte. Minden megoldandó feladatomra megtaláltam a számomra legjobb megoldást a segítségeddel.Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott veled. Olyan vagy nekem mint egy bölcs mentor, őrangyal” 🙂

Köszönöm, hogy segítettél boldogabbá tenni az életemet!” Szilvi (32 éves) Ausztria. További visszajelzést itt olvashatsz. 

Miért érdemes elvégezned ezt a programot? 

 • 🌞 Mert végig számíthatsz rám. Két hónapon keresztül fogom a kezed és nem leszel egyedül, végig vezetlek az úton, velem meg tudod beszélni a nehézségeidet. 
 • 🌞 Mert a lelki egyensúlyod helyre áll.
 • 🌞 Mert szeretnéd visszanyerni az önbizalmadat.
 • 🌞 Mert minőségibb életet szeretnél élni.
 • 🌞 Mert bátrabbá szeretnél válni és magabiztosabban fellépni a kialakult élethelyzetekben.
 • 🌞 Mert úgy érzed, több van benned, és változtatni akarsz az életeden!
 • 🌞 Mert a boldogabb és sikeresebb élethez a fejlődés a kulcs és ez a program ezt biztosítja számodra. 
 • 🌞 Két hónap elteltével önállóan tudod folytatni a programot
 • 🌞 A segítségemmel gyorsabban átlendülsz a múlt dolgain, mint egyedül. 
 • 🌞 Stabilan számíthatsz rám – a konzultációk után se engedem el a kezed – VIP zárt csoport. 

Készen állsz arra, hogy Te is változtass az életeden?

☯️ Azért dolgozunk, hogy eljöjjön egy nap amikor

 • kiegyensúlyozott vagy,
 • önállóan kezeled a stresszt,
 • a feladatokat és kihívásokat ügyesen kezeled,
 • jól érzed magad és boldog vagy.

Tudod, ez az a nap, amikor azt érzed, hogy minden rendben van az életedben.

BOLDOG vagy!

🌈 Az a bizonyos ragyogás. Amikor valaki rád néz és sugárzik rólad, hogy rendben vagy.

Ne várj tovább! Megérdemled, hogy Te is boldog, kiegyensúlyozott életet élj!

 

 Happy Life csomagajánlat 

 ONLINE konzultáció esetén:

A 8 alkalmas csomag BEVEZETŐ ára 80.000 Ft helyett most 70.000 Ft.

Lehetőség van 5 alkalmas csomagot is igénybe venni ennek BEVEZETŐ ára 50.000 Ft helyett most 45.000 Ft.

SZEMÉLYES konzultáció esetén: 

👉 Helszín: Győr-Szabadhegy, Pattantyús utca 41 – ingyesen parkolással.

A 8 alkalmas csomag BEVEZETŐ ára 90.000 Ft helyett most 80.000 Ft.

Lehetőség van 5 alkalmas csomagot is igénybe venni ennek BEVEZETŐ ára 55.000 Ft helyett most 50.000 Ft.

 👉 Helszín: Belvárosi helyszín: Czuczor Gergely u 18-24 Essencia Énidő Klubban – a győri színházzal szemben 3. emelet (41-es kapucsengő).

A 8 alkalmas csomag BEVEZETŐ ára 104.000 Ft helyett most 94.000 Ft.

Lehetőség van 5 alkalmas csomagot is igénybe venni ennek BEVEZETŐ ára 65.000 Ft helyett most 60.000 Ft. 

******************* 

✅ Online konzultáció – kényelmes, idő és költség, megtakarítás (nincs üzemagyag és parkolási költség). Igény esetén személyes konzultációra is van mód Győrben. A személyes konzultáció sajnos drágább mivel nekem is plusz költségeim vannak (terembérlés, utazási idő és költség, parkolás). Ebben az esetben kérlek kérd a személyes konzultációra az árat.  

✅ Nem csak tanítom és segítek, hanem így is élek. 

✅ VIP csoport – stabilan számíthatsz ránk aki részt vesz a programban az bekerül egy VIP zárt facebook csoportba, ahol további fejlődési lehetőségre számíthat, egy segítő és támogató csoport részévé válik.

✅ 100% garancia – ha nem azt kaptad amire számítottál visszafizetem az összeget.

✅ Az első alkalom ingyenes 30 perc. 

Foglalj le egy csomagot magadnak MOST kötelezettség nélkül!

Már most egy lépéssel közelebb kerülsz a minőségibb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb élethez, ugyanis csak annyit kell tegyél, hogy bejelentkezel az ingyenes 30 perc online konzultációra.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és ezzel már le is foglaltál egy csomagot magadnak kötelezettség nélkül. A csomag árát fizetni később kell, az első ingyenes konzultáció után. Ha megbizonyosodtunk, hogy hatékonyan tudunk együtt dolgozni, csak ezt követően kell befizetni a csomag árát. De legalább adtál egy esélyt magadnak, hogy Te is boldog, kiegyensúlyozott életet élj, hiszen Te is vágysz rá!

Keress egy időpontot, amikor nyugodtan tudunk online beszélni, Te felteszed a kérdéseidet ami foglalkoztatnak a csomaggal kapcsolatosan. Én felvázolom, hogy tudok Neked személyre szólóan segíteni.

Rendelés lépései:

 1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot.
 2. Felveszem Veled a kapcsolatot.
 3. A 30 perces online konzultáción tájékoztatlak a csomag tartalmáról és egyéb teendőkről.
 4. Utalás megtörténte után időpontot egyeztetünk.
Kérlek, töltsd ki az alábális az alábbi mezőket! Írd meg, hogy melyik időpont ideális Neked és emailben visszajelzek.

2 + 14 =

Ha kérdésed van telefonon is felhívhatsz és a kérdéseidet átbeszélhetjük.

Csáki Krisztina  – HAPPY LIFE életvezetési tanácsadó +36 30 868 4918

Szeretettel várlak!