fbpx

Párkapcsolati coaching pároknak

Szerző: | 2020. december 5. | Cikkeim

Gyakran előfordul, hogy a pár hosszú időn keresztül szőnyeg alá söpri a problémákat. Nem tudják megbeszélni, megoldani a konfliktusokat, hallgatnak, vagy elbeszélnek egymás mellett.

Lehet, hogy több olyan területe is van a kapcsolatnak, (pl. pénzügyek, gyereknevelés, anyós), ami folyamatos veszekedéseket generál.

Ha egy párkapcsolat – házasság, együttélés – válságba kerül, nem törvényszerű, hogy váláshoz vezessen. Ha a felek még éreznek egymás iránt valamit, akkor érdemes megkísérelni a párkapcsolati tanácsadást.

A módszer egyedülálló, mert:

 • Először külön-külön foglalkozom a pár tagjaival, így nyugodtan el tudják mondani a helyzetüket a saját nézőpontjukból, nem kell titkolózniuk, magyarázkodni egymás előtt.

 • Őszintén és nyíltan beszélgethetünk az kialakult állapot okairól, az eddigi megtett megoldási lépésekről és azok sikereiről, kudarcairól, az egyéni és közös tervekről, jövőképükről.

 • Ezután folytatjuk hármasban a munkát tovább. Az a célunk, hogy a felek végre “beszélgessenek”, sőt végre “hallják meg” azt amit a másik mond. Ez szükséges ahhoz, hogy a jövőben maguk legyenek képesek megoldani konfliktusaikat.

A találkozások között házifeladatot is kapnak a felek.

Én szeretnék javítani a párkapcsolatomon, de a párom nem hisz a párkapcsolati coachingban akkor mit lehet tenni?

Amennyiben a párod hallani sem akar róla, gyere el egyedül. Senkit nem lehet akarata ellenére megváltoztatni. A saját hozzáállásodat te tudod megváltoztatni és ezáltal a kapcsolatod is változik.

Párkapcsolati tanácsadás során a következő esetekben tudok segíteni:

  • ellaposodott a kapcsolatotok, eltávolodtatok egymástól

  • már alig beszélgettek egymással

  • elmúlt a szenvedély a kapcsolatotokból

  • gyakran veszekedtek, és a vitákat nem követi megegyezés

  • viták vannak köztetek a pénzügyekről, a gyereknevelésről, a szülőkkel való kapcsolattartásról

  • felvetődött benned, hogy megcsal a párod, már nem bízol benne

  • kiderült, hogy valamelyik fél hűtlen volt, de szeretnétek együtt maradni

  • a gyerekek miatt szeretnétek javítani a kapcsolatotokon

Miért éri meg eljönni a párkapcsolati tanácsadásra?

Mert lehet, hogy megmenthető még az a kapcsolat, amiről ti azt hiszitek, hogy menthetetlen. Mert ráláthattok arra, hogy hol akadt el a kapcsolat és közös erővel tudtok még javítani rajta

Hány alkalom szükséges?

Ez azon múlik, hogy mennyire távolodtatok el egymástól, mennyire gyengült meg kettőtök kapcsolata. Mivel a problémák többsége hosszú hónapok, évek alatt alakul ki, nem 1-2 alkalom, amíg megoldjuk. Általában 8-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a pár tagjai ismét jól működjenek együtt. Egy alkalom 1 órás és heti gyakorisággal érdemes coachingra járni.

Minden kapcsolat más, mindenkinek különböző problémái vannak. Ne dobd el, inkább próbáld meg újjáépíteni!

Árak

60 perces egyéni párkapcsolati tanácsadás

Egy teljes órát fogsz eltölteni egyéni coaching keretében. Feltárjuk, hol tartasz most a kapcsolatodban. Sok-sok olyan dologról beszélgetünk majd, ami segít felszínre hozni és feloldani a párkapcsolati elakadásaidat. Együtt megkeressük a problémák gyökerét, és hasznos gyakorlati segítséggel leszel ellátva. Már a legkisebb változás is nagy előrelépés lesz, hiszen ha te magad változtatsz, az a kapcsolatodra pozitívan fog hatni.

Ára: 15.000 Ft

60 perces páros párkapcsolati tanácsadás

Erre a találkozóra a pároddal együtt érkezel. Őszintén elbeszélgetek veletek a kapcsolatotokban lévő gondokról, elakadásokról, és segítek megtalálni rá a legjobb megoldást. Mindent megteszek azért, hogy erről a páros coachingról kapcsolatotokat megerősítve, sok hasznos gyakorlati segítség birtokában, BOLDOGAB távozzatok.

Ára: 20.000 Ft/pár

Készen állsz arra, hogy változtass az életeden?

Én hiszek abban, ha valami elromlott azt meg lehet javítani és nem kell újra cserélni!

Már most egy lépéssel közelebb kerülsz a boldogabb párkapcsolathoz, ugyanis csak annyit kell tegyél, hogy bejelentkezel a párkapcsolati coachingra.

Kövess Facebook-on is!