fbpx

Sikertörténet – Visszajelzés

Szerző: | 2020. július 14. | Cikkeim, Visszajelzés

A napokban felkeresett a visszajelzés írója, hogy segítsek neki mivel szeretne visszatalálni a kiegyensúlyozott önmagához, hogy BOLDOGABB élete legyen. Meglepően jól sikerült az első alkalom.

Amikor valakinek segítek, az adott személy nincs egyedül a megoldandó feladatával. Én is ott vagyok. Nem kell egyedül megküzdenie az adott feladattal. Azok a személyek, akik hozzám fordulnak ezt érzik és megnyugtató, jó érzéssel tölti el Őket.

Továbbá amikor önmagunkon dolgozunk az kihat a közvetlen környezetünkre is és az is előfordul, hogy a lelki tisztulás hatására a testünk is jelez, hogy változásra van szükség.

„Tényleg minden nap egyre jobban és jobban érzem magam, és azt tapasztalom, ha én jól érzem magam az a közvetlen környezetemre is hat. A hanganyag amit küldtél nagyon jó hatással van rám és azon kapom magam, hogy folyton vizet iszok és vegán ételeket eszek. Nagyon, hálás vagyok neked!”

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ha úgy érzed elkelne egy kis segítség, hogy BOLDOGABB legyen az életed, én a segítségedre leszek.

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. Én nap mint nap átélem ezt a csodálatos érzést és úgy döntöttem, hogy azt a tudást, amit évek során összegyűjtöttem, tanultam átadom Neked is.

Miben tudok a segítségre lenni?

– párkapcsolatod javításában
– kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
– nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt
– stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
– vizsga közbeni blokkok megszüntetésében
– önbizalmad növelésében
– szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében
… de még sorolhatom …

 

Lélektől a lélekig … Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran! Bővebb információ erről a nagyon egyszerű, de nagyon hatékony módszerről amit te is el tudsz sajátítani itt!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

BESZÉLJ VELEM!

Első 30 PERCES KONZULTÁCIÓD DÍJMENTES

 

Kövess Facebook-on is!