Mindenki a maga boldogságának a kovácsa

Szerző: | 2020. június 29. | Cikkeim

A BOLDOGSÁG nem függ helytől, pillanattól, nem függ senkitől csak ÖNMAGUNKTÓL. Mi tudjuk magunkat boldoggá vagy boldogtalanná tenni.

Vágyunk valamire, elképzeljük, hogy mennyire boldogok leszünk, ha megkapjuk és az esetek döntő részében csalódottan állapítjuk meg, hogy bár megkaptuk a vágyott dolgot, örülünk is neki, de az öröm tiszavirág idejű és ismét azt a bizonyos ürességet, boldogtalanságot érezzük.

Lehet sok pénzed, csodás családi házad, porschéd, nyaralhatsz Balin, de valahogy valami hiányzik az életedből. Nem vagy BOLDOG.

Mi a megoldás?

Ameddig bent nem vagy rendben, valami mindig visszahúz, valami hiányzik az életedből. Az a bizonyos puzzle nincs a helyén. 

A tudatos tudatszintjén minden ember boldog, gazdag és sikeres szeretne lenni és jó párkapcsolatra vágyik.

A mély tudatszintjükön egyeseket valami megakadályoz ebben. Ezek lehetnek korábbi sérelmek, kudarcként átélt események, amiket nem tudott feldolgozni vagy a hitrendszerünkből, neveltetésünkből és az örökölt családi mintáinkból származó meggyőződéseink.

Ameddig bennünk nem kerülneka dolgok a helyükre a sok pénz, csodás családiház, porsche, Balin nyaralás nem hozza meg azt az érzést, amire vágyunk – csak pillanatnyi enyhületet nyerhetünk általuk, de mély örömet és elégedettséget, BOLDOGSÁGOT nem.

Ha nem tudod egyedül megtalálni és feloldani mi az, ami Téged visszahúz attól, hogy még BOLDOGABB életed legyen, én a segítségedre lehetek ebben.

Tudok segíteni neked abban, hogy megtaláljuk a mély tudatszinteden meglévő akadályokat – segítek feloldani és elengedni ezeket.

A legfontosabb az, hogy neked kell meghoznod a döntést, neked kell a kezedbe venned a sorsodat, tenned kell – mást mint eddig és vállalnod a felelősséget a saját életedért.

Ha döntöttél, én itt leszek!

Várlak az egyéni konzultáción!

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. Én nap mint nap átélem ezt a csodálatos érzést és úgy döntöttem, hogy azt a tudást, amit évek során összegyűjtöttem, tanultam átadom Neked is.

Miben tudok a segítségre lenni?

– párkapcsolatod javításában
– kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
– nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt
– stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
– vizsga közbeni blokkok megszüntetésében
– önbizalmad növelésében
– szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében
… de még sorolhatom …

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Bővebb információ erről a nagyon egyszerű, de nagyon hatékony módszerről amit te is el tudsz sajátítani itt!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

BESZÉLJ VELEM!

Első 30 PERCES KONZULTÁCIÓD DÍJMENTES

 

Kövess Facebook-on is!