fbpx

Sikertörténet – Visszajelzés egy anyukától

Szerző: | 2020. május 14. | Visszajelzés

Ez a kép csak illusztráció!
Fogadjátok szeretettel az alábbi ajánlást.

Nevezzük az illetőt Virágnak (nem ez a eredeti neve), akinek egy alkalom elég volt a lelki oldásához. Mivel kisbabája van, így az esti időpont volt ideális számára és mivel Budapesten él, így az oldást messengeren keresztül végeztük. Mint már említettem az ÉFT-hez nem kell feltétlenül a személyes találkozás.

Visszajelzés:
“Kislányom lassan két éves lesz, de három hónapos kora óta hordoztam magamban egy elég kellemetlen kórházi élményt vele kapcsolatban. Éreztem, hogy azóta sem sikerült feldolgoznom, inkább csak elnyomtam magamban. Ha bármikor előjött a téma, még mindig megkönnyeztem és összeszorult a gyomrom.
Krisztivel egy EFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem ezt a blokkot és végleg el tudjam engedni a rossz emlékeket.
Nagyon hálás vagyok neki és mindenkinek szívből ajánlom, akinek segítségre van szüksége, mert amellett, hogy gyógyításra született, rendkívül kedves, türelmes és empatikus.”
………………………………………………………………………………………………………………………….

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. Én nap mint nap átélem ezt a csodálatos érzést és úgy döntöttem, hogy azt a tudást, amit évek során összegyűjtöttem, tanultam átadom Neked is.

Miben tudok a segítségre lenni?

– párkapcsolatod javításában
– kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
– nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt
– stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
– vizsga közbeni blokkok megszüntetésében
– önbizalmad növelésében
– szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Bővebb információ erről a nagyon egyszerű, de nagyon hatékony módszerről amit te is el tudsz sajátítani itt!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kövess Facebook-on is!