fbpx

Egy újabb sikertörténet – visszajelzés

Szerző: | 2020. május 14. | Visszajelzés

Azt mondják, hogy nincsenek véletlenek, ebben én is teljes mértékben hiszek.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és szükség esetén megismételhető megoldását megtalálnia.

Az alábbi visszajelzést íróval egy konditeremben találkoztam először “véletlenül” és jó kis beszélgetésekbe elegyedtünk minden alkalommal mikor találkoztunk, találkozunk. Az a legszebb a segítségnyújtásban amikor visszajelzés érkezik, hogy sikerült túljutni vagy kezelni a megoldandó feladatot. Fogadjátok szeretettel a visszajelzését.

“Édesanyám az egyik napról a másikra járóképtelen lett. Egész család tehetetlenül áll az egész helyzet előtt, hogy hogy segítsünk rajta. Szörnyű érzés átélni azt, amikor a szeretett családtagunkat baj éri. Mind lelkileg, mind fizikálisan nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Minden gondolatom ő körülötte forgott.

Szerencsére találkoztam Krisztivel akiből mindig a pozitivizmus, szeretet árad. Ő mondta, hogy menjek el hozzá, tud segíteni rajtam. Egy ÉFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem azt a terhet, ami nyomott édesanyám betegségével kapcsolatban.

Nyilván a minden napok nem egyszerűek, de tudom kezelni őket, segített a kezelés. Hálás vagyok Krisztinek.”

………………………………………………………………………………………………………………………….

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. Én nap mint nap átélem ezt a csodálatos érzést és úgy döntöttem, hogy azt a tudást, amit évek során összegyűjtöttem, tanultam átadom Neked is.

Miben tudok a segítségre lenni?

– párkapcsolatod javításában
– kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
– nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt
– stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
– vizsga közbeni blokkok megszüntetésében
– önbizalmad növelésében
– szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Bővebb információ erről a nagyon egyszerű, de nagyon hatékony módszerről amit te is el tudsz sajátítani itt!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kövess Facebook-on is!