fbpx

Amint rátalálsz önmagadra, a szerelmedre is rátalász …

Szerző: | 2020. május 14. | Visszajelzés

Ebből a valós storyból egy romantikus filmet is lehetne forgatni …

A történet Erdélyben játszódik 20 évvel ezelőtt. Adott egy 16 éves fiú István és egy lány Enikő akik szerelmesek egymásban. Az a bizonyos tini szerelem. A fiú nem meri bevallani a lánynak, hogy szereti, mint utólag kiderült a lány is így érzet de Ő se osztotta meg az érzéseit. Idővel a sors elsodorta Őket egymástól. A fiú máshol talált munkát. Teltek az évek…

A fiú élete nem volt boldog. Kereste a boldogságot, de reménytelenül. Egyik rossz kapcsolatból a másikba került és szinte minden esetben kihasználták. Sok csalódás érte. A minden napi életben sem találta a helyét.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Ez azt jelenti, hogy akinek velem van dolga, akinek a segítségemmel kell egy adott élethelyzetben továbblépni, az meg fogja találni a kapcsolatot velem. A segítségemmel fel tudja ismerni az adott élethelyzetet, amibe korábban belerekedt és képes lesz a saját, egyedi megoldását megtalálnia.

Így történt ez Istvánnal is. Megtalált 500 km távolságban. A segítségemet kérte.

Ahogy utólag kiderült, az akkor ki nem mondott gondolatok benne blokkokat képeztek a tudatos tudat szintje alatt és ezeket ONLINE közösen sikerült feloldani. Örömmel osztom meg veletek az alábbi sorait:

„Sokan vagyunk úgy, hogy az életűnk valahol letér az útról és csak a magány és bánat vár ránk. S még ha tudatosan is de ezt az utat választjuk mert már azt hisszük nincs más út csak illúzió és ámítás. Tudom mert én is ezen az úton jártam szinte 20 éven keresztül. De egy napon már nem bírtam. Nem értettem, hogy miért történik mindez velem és ideje lenne ezen változtatni. És amikor meghoztam ezt a döntést valahogy a világ is megérezte, s bár hihetetlen, de a legjobbkor ismertem meg Krisztát. Aki segített elindulnom ezen az úton, amin mindig is járnom kellet. Nélküle most is csak ugyan az a ember lennék, tele szomorúsággal és önsajnálatban szenvedve. De az Ő segítségével képes voltam talpra állni és meglátni az értelmét és a lényegét az életemnek.”

                                                                                                                             Konya István Marosvásárhely

Lelkileg kiegyensúlyozottan készen lett egy BOLDOGABB életre és akkor a szerelem is megérkezett (az István esetében ez 2 hét alatt bekövetkezett). Hiszen készen volt rá.

De folytatódjon a szerelmi történet:

20 év után ismét egymásra találtak a 16 évesen tini szerelmével. Hogyan? Az internet segítségével. A fiú rajzol, nagyon tehetséges. Figyelt a megérzéseire és lerajzolta, amit a megérzései súgtak. Egyik rajz készült a másik után. Rajzolt és rajzolt és minden rajzát feltette a facebookra. Minden rajzába volt valami kis jel ami annak a valakinek szólt …

Egyszer csak ráírt a lány. Az a bizonyos lány … A nagy Ő akibe 20 éve, 16 évesen szerelmes volt. De vajon csak volt? Enikő észrevette azokat a bizonyos jeleket, amelyek el voltak rejtve a rajzaiban. Igen vette az adást. Elkezdtek poénkodni.

Mindenemet elveszed, már csak a lelkem az enyém – mondta a fiú
Viccelsz? Az már rég az enyém.
És ahogy ezt kimondta a fiú megértette miért is történt mindez vele. Az a bizonyos AHA érzés, amiről beszélni szoktak. Ismerős neked? Minden ami eddig történt vele az eddigi életében, a sok bánat, megcsalás, azok a kihalt érzelmek értelmet nyertek. Mert igaza volt. Nála hagyta a szívét 20 évvel ezelőtt. Valahogy a helyére került az a bizonyos hiányzó puzzle.

Beszélgetni kezdtek, mint kiderült mindkettőjük életében sok megpróbáltatás volt eddig. Voltak párkapcsolataik, de a boldogságot nem találták.

És minden egybe vág. Mindketten a saját útjukat járva kerestek egy- egy segítőt. Begyógyultak a lelki sebek, helyére kerültek a puzzlek és egymásra találtak. Ugyan arra vágynak és ugyan oda akarnak eljutni. Közösek a céljaik. A sors úgy alakította, hogy amikor készen lettek a találkozásra mindketten egyedül voltak.

Happy end: megbeszélték, hogy közösen fogják folytatni az életüket, amire „gyerekként” nem voltak készen. Mindennek oka van. Ennek is. Anno még 16 évesen nem voltak készen erre a párkapcsolatra. Már akkor érezték, hogy dolguk van egymással, de a szerelmük nem tudod kiteljesedni. Mindazok a megpróbáltatások, amin keresztül mentek szükségesek voltak ahhoz, hogy azzá váljanak, akik ma. Most lettek készen erre a párkapcsolatra. Ők szerencsés helyzetben vannak, mert mindketten egyidejűleg lettek készen erre.

Örülök, hogy a segítségükre lehettem és sok boldogságot kívánok. 2023.04.15-én beszéltem Istvánnal és örömmel értesültem róla, hogy most is együtt vannak és BOLDOGOK.💕

 

error: Védett tartalom!